Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 100)
Filtrer anmeldelser
1 100 resultater
Vurdering fra reisende
368
502
151
54
25
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
368
502
151
54
25
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 100 anmeldelser
Anmeldt 7. oktober 2018

Vi bodde på hotellet i tre netter på et stort, flott rom med utsikt til togstasjonen, gatekrysset og parken. Det var kort vei til Gamlebyen, parkene og handlegata. Spaavdelingen var liten, men et godt utvalg av behandlinger, og de ansatte der er dyktige og vennlige.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, wibsy2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MargaritaG1282, Front Office Manager på Opera Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. oktober 2018
Google-oversetting

Dear wisby2018,


Thank you for your positive feedback shared with the rest of the travelers. I am delighted to witness that you liked your stay at Opera Hotel and SPA. Moreover, I am glad to hear that, you managed to have a proper rest in SPA and enjoyed the treatments. Please rest assured that your kind comments were passed to SPA team, which is doing their best to craft memorable experiences for the guests.

We are looking forward to welcoming you soon in Opera Hotel and SPA,

Kind regards,
Margarita Guščina
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2018

Veldig hyggelig betjening, rent og pent, god frokost og fantastisk grei beliggenhet ift. gamlebyen og kollektivtransport. Benyttet spa og fine behandlinger, bør bookes på forhånd.Booket rom via aroma.com og det fungerte utmerket.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Dagny Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MargaritaG1282, Front Office Manager på Opera Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Dagny O,

Thank you for your feedback shared with the rest of the travelers. I am delighted to witness, that you enjoyed hotel ’s location, room cleanliness, breakfast selection and services offered at Opera Hotel and SPA. In addition, I am glad to hear that you managed to have rest in our SPA.

We are looking forward to welcoming you with us once again at Opera Hote and SPA,

Kind regards,
Margarita Guščina
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2018

Vi var tre venner som reiste sammen og vi ønsket derfor et rom sammen. Vi fikk et flott, stort og rent rom til en billig penge. Det var ordnet med ekstraseng på rommet som fungerte utmerket, Det var også klargjort med morgenkåper o.l også for den "ekstra" personen på rommet, og de husket å fylle opp med håndklær for tre personer hver eneste dag. Må også nevne at beliggenheten til hotellet er helt utmerket da det ligger like ved sentralstasjonen og et par minutters gange unna gamlebyen :)

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, 335martev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MargaritaG1282, Front Office Manager på Opera Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2018
Google-oversetting

Dear Marte V,

I am delighted to hear that, you had a great trip to Riga and truly enjoyed the service of Opera Hotel and SPA. I would like to assure you that your kind comments had been passed to our caring HK team, which is working with pleasure on making the guests stay as a memorable one. In addition, I absolutely agree with you that location of Opera Hotel and SPA is convenient, since it allows visiting the most important destinations of the city, as well as, the Old Town.

We are looking forward to welcome you once again in Riga with your friends and family in the future,

Kind regards,
Margarita Guščina
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2018

Fint hotell med trivelig personale. God frokost. Mangel på aircondition og mye bråk fra trafikken trekker ned opplevelsen. Vifte på rommet; øreplugger og ei god seng gjorde at vi er veldig fornøyd med hotellet til tross for dette. OK spa avdeling i kjelleren. Prøvde ikke noe behandling .

Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, paulevans210
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mai 2018

Flott beliggenhet med meget kort avstand til gamlebyen.Bra rom og renslig. Litt skuffende frokost, både i utvalg og at det var trangt. Hadde 2 fantastiske SPA-behandlinger. Veldig fornøyd med oppholdet.

Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, tlia2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Margarita G, Guest Relations Manager på Opera Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2018
Google-oversetting

Dear tlia2018,

Thank you for reviewing your stay at Opera Hotel and SPA.

It is a delight to read you enjoyed the benefits of our location
Furthermore, thank you for your feedback regarding breakfast. Please rest assured that your comments have been shared within the Team and appropriate action has been taken.

We are looking forward to greeting you with Opera Hotel and SPA again,

Kind regards,
Margarita Guščina
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser