Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
FindHotel
Prestigia.com
Trip.com
getaroom.com
Expedia.com
Hotels.com
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 343)
Filtrer anmeldelser
1 343 resultater
Vurdering fra reisende
491
590
169
62
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
491
590
169
62
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 1 343 anmeldelser
Anmeldt 16. oktober 2018

vi var 2 natter i riga med 7 jenter. det var perfekt sted midt i centrum. Frukost var megedt godt men maten fra resturangen var ganske dårlig. Veldig mange små resturanger i nærheten og mange kjøpecenterer

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, jentetur2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MargaritaG1282, Front Office Manager på Opera Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. oktober 2018
Google-oversetting

Dear jentetur2018,

I would like to thank you for the time spend on leaving a review about your recent stay at Opera Hotel and SPA. I am delighted to witness that you had a great time in Riga with your friends. In addition, I am glad to hear that the location was convenient for shopping and touristic purposes. I do regret to hear that you did not like Boulevard 33 restaurant menu, please rest assured your comments were passed to the management in charge for the future improvements.

We are looking forward to meeting you soon in Opera Hotel and SPA,

Kind regards,
Margarita Guščina
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018

Vi bodde på hotellet i tre netter på et stort, flott rom med utsikt til togstasjonen, gatekrysset og parken. Det var kort vei til Gamlebyen, parkene og handlegata. Spaavdelingen var liten, men et godt utvalg av behandlinger, og de ansatte der er dyktige og vennlige.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, wibsy2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MargaritaG1282, Front Office Manager på Opera Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. oktober 2018
Google-oversetting

Dear wisby2018,


Thank you for your positive feedback shared with the rest of the travelers. I am delighted to witness that you liked your stay at Opera Hotel and SPA. Moreover, I am glad to hear that, you managed to have a proper rest in SPA and enjoyed the treatments. Please rest assured that your kind comments were passed to SPA team, which is doing their best to craft memorable experiences for the guests.

We are looking forward to welcoming you soon in Opera Hotel and SPA,

Kind regards,
Margarita Guščina
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2018

Veldig hyggelig betjening, rent og pent, god frokost og fantastisk grei beliggenhet ift. gamlebyen og kollektivtransport. Benyttet spa og fine behandlinger, bør bookes på forhånd.Booket rom via aroma.com og det fungerte utmerket.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, 918dagny_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MargaritaG1282, Front Office Manager på Opera Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Dagny O,

Thank you for your feedback shared with the rest of the travelers. I am delighted to witness, that you enjoyed hotel ’s location, room cleanliness, breakfast selection and services offered at Opera Hotel and SPA. In addition, I am glad to hear that you managed to have rest in our SPA.

We are looking forward to welcoming you with us once again at Opera Hote and SPA,

Kind regards,
Margarita Guščina
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2018

Vi var tre venner som reiste sammen og vi ønsket derfor et rom sammen. Vi fikk et flott, stort og rent rom til en billig penge. Det var ordnet med ekstraseng på rommet som fungerte utmerket, Det var også klargjort med morgenkåper o.l også for den "ekstra" personen på rommet, og de husket å fylle opp med håndklær for tre personer hver eneste dag. Må også nevne at beliggenheten til hotellet er helt utmerket da det ligger like ved sentralstasjonen og et par minutters gange unna gamlebyen :)

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, 335martev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MargaritaG1282, Front Office Manager på Opera Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2018
Google-oversetting

Dear Marte V,

I am delighted to hear that, you had a great trip to Riga and truly enjoyed the service of Opera Hotel and SPA. I would like to assure you that your kind comments had been passed to our caring HK team, which is working with pleasure on making the guests stay as a memorable one. In addition, I absolutely agree with you that location of Opera Hotel and SPA is convenient, since it allows visiting the most important destinations of the city, as well as, the Old Town.

We are looking forward to welcome you once again in Riga with your friends and family in the future,

Kind regards,
Margarita Guščina
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2018

Fint hotell med trivelig personale. God frokost. Mangel på aircondition og mye bråk fra trafikken trekker ned opplevelsen. Vifte på rommet; øreplugger og ei god seng gjorde at vi er veldig fornøyd med hotellet til tross for dette. OK spa avdeling i kjelleren. Prøvde ikke noe behandling .

Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, paulevans210
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser