Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Øl, øl og mere øl”

Belgian Beer Cafe Bon Vivant
Vurdert som nr. 8 av 1 164 Restauranter i Riga
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 25
Kjøkken: Belgisk, Bar, Pub
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig sted. Rask betjening. Spiste ikke, men maten så meget bra ut. Har du øl-dilla bør dette stedet besøkes. De hadde massevis av bra øl på flaske.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, tomsavini
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (532)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 532 anmeldelser

Anmeldt 20. februar 2017 via mobile enheter

Jeg og kjæresten var innom og drakk et par øl, god belgisk øl (Grimbergen blanche og Grimbergen dubbel) og fin stemning. Eneste minuset var en full, belgisk fyr som var litt plagsom men han fikk til slutt beskjed om å dra av personalet. God øl!

Dato for besøk: februar 2017
Takk, norwegian91_trheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2016 via mobile enheter

Et absolutt mustbesøk for alle ølelskere. Om du ikke synes dette stedet er stor stas, er du ikke glad i øl. Her serveres et rikt utvalg belgiske øl fra fat, i tillegg til et STORT utvalg på flaske.
Stedet i seg selv har i tillegg både sjel og atmosfære, og serverer mye godt å spise til ølet. Anbefales!

Dato for besøk: desember 2016
1  Takk, 324_yvindm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2016 via mobile enheter

Fikk en litta karakter minus fordi dama bestilte Bbq Pork-Ribs , som fikk burgeren min til å virke kjedelig! Den var helt sinnsyk. - anbefales !
Godt deilig utvalg av øl, Belgisk øl på fat, er etter min mening det beste du kan få. Litt kjip servitør, men men, det tåler vi

Dato for besøk: oktober 2016
1  Takk, kimandrelie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. januar 2016 via mobile enheter

Bodde vegg-i-vegg med dette stedet. Andre gang vi er i Riga. Dette er byens beste pub! Kongelig utvalg av det beste ølet fra Belgia.

Dato for besøk: januar 2016
Takk, n5k
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Belgian Beer Cafe Bon Vivant, så også på

 

Har du vært i Belgian Beer Cafe Bon Vivant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din