Takk for en fantastisk massasje. Føler meg som et mye bedre menneske etter en besøk her . Koselig, rolig atmosfære. Anbefales på det sterkeste
Jeg tok med kjæresten min hit den første dagen vi var i Riga som en overraskelse (hun er gravid og har veldig stiv på toppen av ryggen) snakket med Aleksejs på mail før vi dro for å sjekke at han kunne takle en gravid kunde, dette var ikke noe problem. Kjæresten min var kjempefornøyd med massasjen som varte i 1 time, det var tydelig at han vet hva han driver med! Kommer tilbake hit om vi skal til Riga igjen!
Fantastisk opplevelse og behandling. Kan virkelig anbefales! Fulgte anbefalingene fra Tripadvisor og det svart til forventningene etter andres anbefalinger. Dette er en profesjonell terapeut som vet hva han gjør!
Var innom Titov i dag og fikk en 60 minutters massasje behandling. Som aktiv idrettsutøver var dette en perfekt behandling. Titov tilpasser behandlingen etter ditt ønske. Det var en veldig behagelig plass å være.
Prisen på behandlingen var billig. Her får man mye for pengene. Er du i Riga må du innom Titov. Beste massasjen jeg har fått noensinne.
En ubeskrivelig opplevelse.
Hadde 90 minutter som var verdt hver krone.
Omgjengelig, utadvendt og hardhendt ( etter eget ønske )
Synd man må reise hjem ellers hadde man gått tilbake for flere behandlinger.
Anbefales gjerne på det varmeste.
Reiste til Riga på spaferie, bor på radisson blu og hadde en OK behandling på Espa spa, følte de koste mer enn å faktisk gi en ordentlig massasje.
Så leste jeg om Titov på tripdvisor og det er høydepunktet med ferien til Riga. Han er veldig imøtekommende, hyggelig og ikke minst dyktig. Slappet av når jeg kom inn døren, og han ga en ordentlig og hard massasje da jeg er veldig anspent og gikk derfra med skuldrene senket og veldig fornøyd.
Anbefaler han på det sterkeste, hvis du reiser til Riga så må du innom Titov og få en behandling, verdt hver eneste krone. Halvparten av prisen enn Espa Spa og MYE bedre behandling.
Neste gang jeg skal til Riga skal jeg uansett innom her