“Fint, noe skuff på sushien”
Anmeldelse av COD Robata Grill Bar

COD Robata Grill Bar
Vurdert som nr. 13 av 1 293 Restauranter i Riga
Anmeldt 2. desember 2023

Veldig fin restaurant, noe kjedelig sushi. Veldig god vin og dessert. Baren nede så veldig koselig ut! Rent og fint.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Benedicte C

Anmeldt 30. mai 2023

Dette stedet er helt fantastisk!
Utrolig god sushi, kjempetrivelige folk og fantastiske lokaler:-)
Veldig bra priser
Toppkarakter fra to fornøyde og lette nordmenn i Riga

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Monica B
Anmeldt 14. juni 2022 via mobile enheter

God atmosfære og service. Vårt valg denne kvelden var et utvalg av sushi, og vi ble ikke skuffet. God kvalitet, nydelige smaker og rikelig med mat for en sulten gjeng. Vi testet både assortert fisk, krabbe, reke og skjell - helt topp!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 815bentea
Anmeldt 29. mai 2022 via mobile enheter

En veldig delikat resturang. Menyen var ypperlig. Vi var to stk som delte på flere retter, noe som funket bra. Var veldig fornøyd med sushien spesielt. Veldig koselig betjening.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Lisbeth N
Anmeldt 4. oktober 2019 via mobile enheter

Middag her for andre gang, absolutt verdt å ta turen innom! Veldig god mat og de kan virkelig drinker! Bar nede om man ikke er så sulten, verdt å stikke innom bare for baren sin del også. Selv om både and, waguy og sushien er helt topp!

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, Forarsveen

Reisende som så på COD Robata Grill Bar, så også på

Har du vært i COD Robata Grill Bar? Del dine erfaringer!