Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skyline bar”
Anmeldelse av Skyline Bar

Skyline Bar
Vurdert som nr. 51 av 1 163 Restauranter i Riga
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Bar
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Barscene
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Klassisk skyline bar der du kan spise/drikke mens du nyter god utsikt over sentrum av Riga. God mat. Ikke barnemeny.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, John_Moen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
u_isd2018, Guest Relations Manager på Skyline Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018
Google-oversetting

Dear John_Moen, thank you for your time writing this review. We are glad to hear that you enjoyed the view of Riga from Skyline Bar and we hope that you got to try our Asian Tapas and signature cocktails. Regarding the kids menu, that is true, we do not have one, but we are confident that even the little ones can find a fitting dish from our Asian Tapas menu.

We sincerely hope to have an opportunity to welcome you once again!

Kindest regards,
Ugis Deksnis
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 792)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 2 801 anmeldelser

Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Koselig lokale med veldig fin utsikt. Servicen var meget god. Litt dyrere drinker, men smaken veier opp, topp!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, SofieG220
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
u_isd2018, Guest Relations Manager på Skyline Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018
Google-oversetting

Dear SofieG220, thank you so much for your review. It delights us to hear that you enjoyed the service and drinks in the Skyline Bar. We hope to have you back soon so you can also give a try to our Asian Tapas!

Kindest regards,
Ugis Deksnis
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Her er det nydelig utsikt over hele Riga og fantastisk mat og supergode drinker. Litt høyere prisnivå enn andre barer, men det var verdt det.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, karlc691
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
u_isd2018, Guest Relations Manager på Skyline Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2018
Google-oversetting

Dear karlc691, thank you for your time writing a great review! We are glad that you made your way to the 26th floor to appreciate the wonderful view of Riga and got to try our Asian tapas and drinks.


Hope your stay in Riga overall met your expectations and we look forward to having you back!

Kind regards,
Ugis Deksnis
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Fin utsikt, selv om vi delvis var inntullet i tåke ved vårt besøk. Veldig gode drinker, den beste Mojitoen min mann har smakt. Rolig stemning på en søndags kveld. God service. Minus for stive priser.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Linnhorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
u_isd2018, Guest Relations Manager på Skyline Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018
Google-oversetting

Dear Linnhorn, thank you so much for taking your time to write this review. We are glad that you and your husband enjoyed the drinks and the atmosphere.

Hope to welcome you back soon enough!

Kind regards,
Ugis Deksnis
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Var i baren på en lørdag så det var god stemning og en del folk. Var dessverre litt fult så fikk ikke sittet med vinduet. Det at det koster 5euro for å komme opp er verdt det.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Amina K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Skyline Bar, så også på

 
Riga, Riga Region
 

Har du vært i Skyline Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din