“Nedlagt”
Anmeldelse av El Gaucho Argentinian Steakhouse - STENGT

El Gaucho Argentinian Steakhouse
Prisklasse: USD 3 - USD 44
Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Vi hadde gledet oss til steakhouse. Men har var det tomt lokale. Er greit å informere at denne er nedlagt. Som flere andre restauranter i riga. Mulig dette skjedde under pandemi.

Takk, Holmen83

Anmeldt 7. mars 2020 via mobile enheter

Maten var utrolig bra. Spiste her 2 kvelder på rad og ble overrasket begge gangene.
Servicen var toppscore. Vi satt her i 3-4 timer og hadde en god opplevelse. Fikk dessert og et par drinker på huset. Anbefales sterkt!!!

Dato for besøk: mars 2020
Takk, 509harisc
Anmeldt 3. februar 2020

En hyggelig tjener tar i mot oss. Forklare de ulike biff sortene. Som var en fin service. Vi velger T-Bone steak med søt potet pome frites og to ulike saus typer. En stor vann med kullsyre og et glass rødvin. Det var ikke så mange pome frites til biffen. Men det var akkurat passe. T-Bone steken var perfekt stekt. Så det var en nydelig smaksopplevelse. Prisen er høyre enn mange andre steder. T-Bone 33 € + tilbehør. Stor flaske vann 6 € og rødvinen 10 €. De legger automatisk til 10% i tips på regningen. Ønsker du en god hovedretts opplevelse, så kan jeg anbefale stedet. Så heller kjøpe desserten et annet sted.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, ViviM_12
Anmeldt 16. november 2019

Over 1 t fra bestilling til maten kom. Kald potetmos, ihjelstekt biff(bestilte medium til rå) Husets vin var god, men dyr. Koselig lokale og god stemning. Til en pris av rett under 139 Eur for 2 hadde vi forventet endel mer. Dette er ikke en plass vi ønsker å besøke igjen så vi kan ikke anbefale denne restauranten til andre.

Dato for besøk: november 2019
Takk, Catherinethenurse123
Anmeldt 31. oktober 2019 via mobile enheter

Veldig god mat og god service! Litt stiv pris, men det var verdt det. De legger automatisk til 10% tips på regninga. En stor flaske vann koster hele 6 euro. Litt i det meste laget, men god mat.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, siljekristine1