Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempe god mat”
Anmeldelse av Tapas Tapas

Tapas Tapas
Vurdert som nr. 151 av 1 259 Restauranter i Riga
Prisklasse: USD 5 - USD 54
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. desember 2018 via mobile enheter

Servitøren vi hadde var en av de få vi møtte på vårt opphold i Riga som var god i engelsk og hadde et snev av serviceinnstilling. Koselig og intim restaurant med veldig god mat

Dato for besøk: desember 2018
Takk, lebru123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
RigaAssistant, Owner på Tapas Tapas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2020
Google-oversetting

Dear Guest!

We thank you that you have chosen restaurant Tapas Tapas!
Allow me to thank you as well for finding time to write a review! We are constantly working to improve our service. Glad you enjoyed the food, the atmosphere and the service.
We thank you for giving us a high score and we will keep working on to make your next stay 5 of 5!
We will be glad to welcome you in Tapas Tapas.

Best regards, Dana Bandere
Restaurant Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (85)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 85 anmeldelser

Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

Veldig god mat, store porsjoner! Kjøpte tapas og tenkte at det var små porsjoner men det var det ikke! Mye mat for pengene og det var veldig godt

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, lizamaza
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juni 2018 via mobile enheter

Var veldig sultne etter en lang reise. Derfor var det er lett valg å spise der siden den tilhører hotellet vi bodde på. Ingen ting å si på maten, men betjeninga var meget sløv og uoppmerksom. Sto bak disken med mobilene sine.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, rene_k560
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. november 2017 via mobile enheter

Tapas bar på Wellton Riga Hotel og SPA Veldig god mat og hyggelig service Bruschetta med brie er helt nydelig !! Koselig innredet Anbefales !

Dato for besøk: november 2017
Takk, Nitan77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. november 2017 via mobile enheter

Var innom for et lite måltid.
Bestilte mat og den kom ganske fort.
Kjempegod mat og flott service.
Kan anbefales.

Dato for besøk: november 2017
1  Takk, frodev2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Tapas Tapas, så også på

 

Har du vært i Tapas Tapas? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.