“En svært dårlig opplevelse - styr unna”
Anmeldelse av Tapas Tapas

Tapas Tapas
Vurdert som nr. 103 av 1 219 Restauranter i Riga
Anmeldt 21. mai 2019

Vi var to par som spiste sammen på denne restauranten. Hele opplevelsen var dårlig, fra service, til vin- og matservering og jeg anbefaler alle å velge noe annet enn denne restauranten. Vi begynte måltidet med en god flaske prosecco som av en eller annen grunn ikke stod i vinkartet. Videre bestilte vi ulike tapasretter og en flaske rødvin. Servitøren lette i vinskapet, og i alle hyller på restauranten for å finne vinen, uten hell. Da vi måtte velge en annen vin spurte vi hva slags vin de hadde temperert, men det kunne ikke servitøren svare på. Det endte med at vi måtte bli med bort til vinskapet for å velge en vin. Det viste seg at flaskene i vinskapet ikke fantes på vinkartet, og servitøren på at de hadde endret vinsortiment i forrige måned og han og hans kollega denne kvelden begge hadde vært på ferie mens dette skjedde. Da en vin omsider var valgt viste det seg at vinskapet ikke hadde stått på kjøling og vinen var varm og langt over serveringstemperatur. Dette kunne vi ha oppdaget ved en normal presentasjon av vinen, men servitøren delte like greit vinflasken på fire glass uten at vi ble tilbudt å smake på vinen. Da maten kom manglet to av åtte tapasretter. Da dette ble påpekt sa servitøren at de var på vei, før han noen minutter senere kom tilbake og lurte på hva vi egentlig manglet. Maten var ikke god, men ikke helt uspiselig. En potetgrateng og et pølsefat smakte godt, mens de to kyllingrettene og tre sjømatrettene vi spiste var vasne og ihjelkokte. Da vi hadde spist opp og fortsatt ikke sett noe til de to rettene vi manglet sa vi fra at vi ikke ønsket disse lengre. Dette virket ikke servitøren å være særlig fornøyd med, men han burde forstå at det er litt kjedelig å spise hummus og hvitløksbrød alene etter at du har spist de andre tapasrettene. Alt i alt en svært skuffende opplevelse.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Smulte

Anmeldt 14. februar 2019 via mobile enheter

Var her på valentinesdag, fikk bord uten reservasjon. Bestilte naturlig nok tapas, og di hadde et bra utvalg. God mat og drikke, og servitører som fylte på vann i glasset hver gang det var tomt.
Betjeningen var hyggelig og sjekket ofte innom oss:-) Anbefales

Dato for besøk: februar 2019
Takk, klllk
Anmeldt 5. desember 2018 via mobile enheter

Servitøren vi hadde var en av de få vi møtte på vårt opphold i Riga som var god i engelsk og hadde et snev av serviceinnstilling. Koselig og intim restaurant med veldig god mat

Dato for besøk: desember 2018
Takk, lebru123
RigaAssistant, Owner på Tapas Tapas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2020

Dear Guest!

We thank you that you have chosen restaurant Tapas Tapas!
Allow me to thank you as well for finding time to write a review! We are constantly working to improve our service. Glad you enjoyed the food, the atmosphere and the service.
We thank you for giving us a high score and we will keep working on to make your next stay 5 of 5!
We will be glad to welcome you in Tapas Tapas.

Best regards, Dana Bandere
Restaurant Manager

Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

Veldig god mat, store porsjoner! Kjøpte tapas og tenkte at det var små porsjoner men det var det ikke! Mye mat for pengene og det var veldig godt

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, lizamaza
Anmeldt 5. juni 2018 via mobile enheter

Var veldig sultne etter en lang reise. Derfor var det er lett valg å spise der siden den tilhører hotellet vi bodde på. Ingen ting å si på maten, men betjeninga var meget sløv og uoppmerksom. Sto bak disken med mobilene sine.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, rene_k560

Reisende som så på Tapas Tapas, så også på

Har du vært i Tapas Tapas? Del dine erfaringer!