Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service, god mat”
Anmeldelse av Piazza Italiana

Piazza Italiana
Vurdert som nr. 90 av 1 163 Restauranter i Riga
Prisklasse: USD 7 - USD 34
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Besøkte i høysesongen i august og var veldig fornøyd med både mat og service. Hadde gledet meg til å komme tilbake! Vi var en vennegjeng på 10 stk på jubileumsfeiring med forhåndsbestilt bord. Tok lang tid å få bestilt drikke og mat. Drikke til bordet måtte etterspørres etter 45 min(!). De sa vi måtte vente ytterligere 10 min, da de hadde det travelt. Det var mange på jobb og de anstrengte seg ikke særlig. Kelneren var gretten og lite serviceinnstilt. Ble ikke spurt om påfyll selv om alle satt med tomme glass. Tallerknene ble ryddet bort før vi hadde rukket å spist opp! Pluss for veldig god mat, men med en slik dårlig opplevelse av service kommer jeg dessverre ikke tilbake hit!

Dato for besøk: november 2018
Takk, idak823
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aleks K, Manager på Piazza Italiana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. november 2018
Google-oversetting

Dear Idak823!

We highly appreciate your time taken to express your thoughts about our restaurant . I am sorry to note that the time you were waiting your drinks caused inconveniences for you.
We also understand your concern about the low level of service . We tried to keep the situation under control, but unfortunately all guests came simultaneously, and it was the reason of delays in service. We sincerely apologize if it still caused some inconveniences.
The situations like this might happen sometimes, and I hope that you will give us another shot at showcasing our potential upon your next visit to Riga!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (153)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 153 anmeldelser

Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Vi kom hit en formiddag for å spise lunsj. Veldig bra service og vi fikk et fint bort ved vinduet. Bestilte forrett (fuccacia Piazza Italiana) og ravioli og pizza parma til hovedrett. Ravioli med ricotta/spinat i kremet saus er noe av den beste pastaen jeg har smakt! Her kommer vi garantert tilbake neste gang vi er i Riga!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Sussa103
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aleks K, Manager på Piazza Italiana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Sussa103,

Thank you so much!!! We are so pleased that you enjoy your meal in Piazza Italiana. We hope you travel to Riga again soon and be sure to let us know so we can reserve a table for you.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Hadde bestilt bord til 10 stk på forhånd. Fikk eget bord i kjelleren med airconditon, en flott rom. Maten er veldig god til en fin pris. Bra utvalg av vin! Ligger i gamlebyen,

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, EdvinIsak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aleks K, Manager på Piazza Italiana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2018
Google-oversetting

Dear Edvin,

Thank you for your time and nice review. We are really appreciated you enjoy your meal in our restaurant. Hope to see you soon.


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. april 2018 via mobile enheter

Flott italiensk med oppmerksomt personale og nydelig mat. Startet med Bellinis som fordrink, bruschetta som forrett, pizza og fikk sorbet til dessert. En fornøyelig helaften og ikke for dyrt (i forhold til norske priser) Takk for oss!

Dato for besøk: april 2018
Takk, Cecilieft
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. januar 2018 via mobile enheter

Italiensk på sitt beste! Hyggelig sted med god atmosfære og fantastisk mat / vin. Anbefales på det sterkeste! 5 stjerner har de fortjent!

Dato for besøk: januar 2018
Takk, ingerhelenes2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Oksana A, Менеджер по связям с общественностью på Piazza Italiana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. februar 2018
Google-oversetting

Dear Inger Helene S

Highly recommended! 5 stars have earned them- its so important to hear! Thank you for feedback. We will be pleased to see you again.

Best regards,
Piazza Italiana team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Piazza Italiana, så også på

 

Har du vært i Piazza Italiana? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din