Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 22:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Perfekt plass

Rolig og behagelig atmosfære. Hadde massasje og behandlingen var ypperlig. Anbefales. Kommer igjen... les mer

Anmeldt 8. mars 2020
Gunn Tove L
Anbefales!

Rolig og avslappende atmosfære. Veldig god behandling for gravide. Profesjonelle ansatte. En... les mer

Anmeldt 7. mars 2020
linnhildeh
Les alle 404 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Riga
fra USD 85,99
Mer informasjon
fra USD 98,27
Mer informasjon
fra USD 245,66
Mer informasjon
fra USD 70,02
Mer informasjon
Anmeldelser (404)
Filtrer anmeldelser
404 resultater
Vurdering fra reisende
390
11
2
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
390
11
2
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4449 av 404 anmeldelser
Anmeldt 18. desember 2018 via mobile enheter

Vi fant gode anmeldelser av Elien spa på nett, og bestemte oss for å prøve. Det angrer vi ikke på, og spaet levde opp til forventningene. Prøvde flere behandlinger, og alle var utrolig deilige. Så deilige at vi dro dit igjen neste dag. Profesjonelle og veldig dyktige massører. Anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, Noraso123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Min kone sier følgende: Dette var en kjempegod opplevelse for kropp og sjel. Behandler var profesjonell og diskret. Rolig og god atmosfære. Vennlig betjening Anbefales.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, Per367
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Måtte finne et spa i Riga, da hotellet vårt ikke hadde tid til å gi oss massasje. Endte opp med å Google spa i Riga og fant Elien spa som nr1. Dette stemte veldig bra. Fantastisk god massasje og rolig atmosfære. Anbefales på det sterkeste hvis du er i Riga og vil ha en god massasje.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, tronderikf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Vi ble møtt i resepsjonen på en veldig hyggelig måte. Behagelig massasje som gjorde godt for kropp og sjel. Anbefales!

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, 299knutn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

God benmassasje med behandling av føtter,legger og lår. Hyggelig sted med ansatte som kan det de driver med. Behandlingen var rimelig:)

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Dream49869384047
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser