Må oppleves🫶🏻

Nydelig massasje som jeg anbefaler på det varmeste! Valgte tradisjonell latvisk massasje... les mer

Anmeldt 6 dager siden
Helene T
Fantastisk spaopplevelse.

Jeg hadde en fantastisk opplevelse ved Elien spa. Atmosferen var avslappende og massøren var... les mer

Anmeldt 1 uke siden
Rakel H

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Riga
Anmeldt 15. mars 2019 via mobile enheter

Fantastisk massasje. Ansiktsbehandling og fotmassasje kan virkelig anbefales. Hyggelig personale, rent og pent.

Dato for opplevelse: mars 2019
Takk, Maylstny
Anmeldt 15. mars 2019 via mobile enheter

Fantastisk massasje😊 Vi var en venninnegjeng på fire stykk som alle var veldig fornøyde. Hadde både aromamassasje og fotmassasje.

Dato for opplevelse: mars 2019
Takk, charlotteannie75
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Vi var to venninner som tok svensk massasje og fotbehandling/peeling. Superfornøyde begge to!! Anbefaler på det sterkeste!

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, Torunn S
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Utrolig behagelig og rolig omgivelser. Prøvde både full kropps massasje og ansikts massasje - noe som falt i smak. Drar absolutt tilbake. Anbefales!!

Dato for opplevelse: januar 2019
1  Takk, V9216VHamandaw
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

Veldig behagelig vertskap. Fine omgivelser og sentral beliggenhet. Vi tok klassisk massasje, og var strålende fornøyd. Anbefales!

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, annelisabethv2018