Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig”
Anmeldelse av Table 7

Table 7
Vurdert som nr. 230 av 1 164 Restauranter i Riga
Prisklasse: USD 6 - USD 29
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Fant denne tilfeldigvis for middag. God mat til en billig penge, veldig trivelige lokaler. Ikke topp service.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, SofieG220
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Table7GastroPub, Manager på Table 7, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. februar 2019
Google-oversetting

Thanks for rating us!
We do apologise if something went wrong with service , we will try our best to fix it.
Hope to see you again.
Kind regards ,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (157)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 157 anmeldelser

Anmeldt 25. oktober 2018 via mobile enheter

Hyggelig atmosfære og god service. Spiste pizza som var helt grei. Fine lokaler. Helt ok sted. Kan anbefales.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, SiljePilje
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Table7GastroPub, Manager på Table 7, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. februar 2019
Google-oversetting

Thank you very much for your feedback!
Hope to see you again!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2018 via mobile enheter

Forretten tok veldig lang tid før den kom. T-bone steken var rå, og jeg skulle ha den medium+. Lite mat for mye penger. Men servitøren var høflig og hyggelig da.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, bhei2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Table7GastroPub, Manager på Table 7, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2018
Google-oversetting

We are very thankful that you have reviewed our restaurant. Though at the same time we feel bad that you had such an experience. We're sorry to hear that the T-Bone Steak was not prepared as you asked to do. About the size of the portions, then its size is calculated on three rounds: starter, main dish and dessert. We deeply regret that you had this bad experience. We would be honored if you would visit us again and give us a chance to prove that we can do better - service and food.
Hoping for your understanding, Table 7

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2018 via mobile enheter

Koselig og avslappet stemning. God mat som stod ril forventningene og god service. Vi går gjerne her igjen

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Christian W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Table7GastroPub, Manager på Table 7, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you for the feedback! We are happy that you enjoyed the time spent in our gastropub. We will be glad to see you again!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2018 via mobile enheter

Vi spiste tilfeldigvis dessert her en dag, og syntes både at service, presentasjon og smak var god, og bestemte oss derfor å spise middag her en annen dag. Denne restauranten hadde bedre service enn de fleste andre i området, og maten var nydelig. Anbefaler andecomfit! Porsjonene var kanskje ikke de største, så dessert måtte til denne dagen også. Prisen var det ingen ting å si på, og drinkene var gode.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 884yvonnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Table 7, så også på

 

Har du vært i Table 7? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din