Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig sted.”
Anmeldelse av Paddy Whelan's Pub

Paddy Whelan's Pub
Vurdert som nr. 161 av 1 163 Restauranter i Riga
Prisklasse: USD 8 - USD 21
Kjøkken: Grill, Indisk, Pub
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Barscene
Middagsalternativer: Middag, Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Min Venninne og jeg gikk noe tilfeldig inn her fordi vi var sultne. Lokalet er rustikt og pub-aktig, med et område for dart- spillende gjester innerst i rommet.Vi bestilte mat og vin av en hyggelig servitør, og fikk etter kort ventetid servert veldig god biff med nydelig tilbehør. Dette er er ujålete og veldig hyggelig sted . Anbefales.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Badeanna
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (500)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 500 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Hadde lest mye positivt om stedet, MEN etter å ha vært en tur på toalettet bestemte vi oss for å forlate stedet umiddelbart. Det var grisete og ekkelt og luktet helt forferdelig på toalettet. Ble i tillegg møtt av en kokk som hadde gjort sitt fornødne - uten at han vasket fingrene etterpå. Æsj..

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 1977C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mars 2018 via mobile enheter

Vi skulle spise noe enkelt, men ble møtt av en servitør som var dårlig til å snakke engelsk med oss. Vi fikk et knøttlite bord fordi om det var flere andre bord tilgjengelig. Musikken var så høy at bassen ristet i bordet under hele oppholdet. Dette er en bar, men var mange som spiste her og det var vanskelig å konsentrere seg under middagen. Middagen tok nærmest 50 minutt før den kom, og var slett ikke god. Jeg spurte om Pepsi men fikk Sprite.
Skuffende

Dato for besøk: mars 2018
2  Takk, theas792
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2017

God stemning. Grei mat. Lang ventetid, over 45 minutter. Det kan nok skyldes lørdag, full pub og fotballkamp. Hyggelig service. Storskjerm og mange tv-er ellers i lokalet.

Dato for besøk: oktober 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, PeViFr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2017 via mobile enheter

God stemning her. Flotte ansatte som gjorde at vi returnerte hit dagen etter for en øl eller to til. God mojito hadde de også.

Dato for besøk: oktober 2017
1  Takk, andihto
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Paddy Whelan's Pub, så også på

 

Har du vært i Paddy Whelan's Pub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din