Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 78
Trip.comUSD 80
Agoda.comUSD 79
travelup.comUSD 103
StayForLongUSD 83
TravelocityUSD 78
Se alle 12 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 434)
Filtrer anmeldelser
1 434 resultater
Vurdering fra reisende
890
359
117
29
39
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
890
359
117
29
39
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 1 434 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2022 via mobile enheter

Kjempeflott hotell! Moderne og renslig, romslig hotellrom + bad, takterrasse med panoramautsikt over byen, godt utvalg i frokosten, nydelig spaavdeling og god service. Vi måtte reise til flyplassen tidlig om morgenen, og fikk da med oss en pose med take-away frokost til turen - helt supert avslutning på et veldig fint opphold!

Romtips: Lurt å være tidlig ute for å booke behandlinger i spa-avdelingen, 2-3 dager i forkant
Dato for oppholdet: august 2022
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Oddveig K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marina Kuzminova, Other på Wellton Riverside Spa Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2022
Google-oversetting

Dear Oddveig,
Thank you for choosing Wellton Riverside SPA Hotel as your place to stay in Riga.
We are delighted to know that your stay with us was enjoyable.
We will be looking forward to welcome you again in Wellton Riverside SPA!
Sincerely,
Marina Kuzminova,
Assistant Hotel Director

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

Perfekt beliggenhet praktisk talt i gamlebyen. Hjelpsom og vennlig betjening, gjennomsnittlig hotellfrokost ift det man er vant til av norsk hotellfrokost. Fint SPA, selv om jeg gjerne skulle sett at man hadde gratis tilgang til sauna/basseng som beboer på hotellet. Fin romstørrelse og godt støyisolert.

Anbefales dersom prisen er "riktig"!

Romtips: Spabehandling må bookes tidlig, dvs i hvert fall noen dager førut.
Dato for oppholdet: juli 2022
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Frequent_Flying_MBB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marina Kuzminova, Other på Wellton Riverside Spa Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2022
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for choosing Wellton Riverside SPA Hotel as your place to stay in Riga and for taking time to share your review.
We are glad to know that overall your stay with us was enjoyable and comfortable.
We will be looking forward to welcome you again in Wellton Riverside SPA!
Sincerely,
Marina Kuzminova,
Assistant Hotel Director

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2022

Hyggelig personale, gode senger, nydelig frokost, med noe for enhver smak. Spesielt fornøyd med ansatt som sto og stekte egg, pannekaker og vafler i frokostsalen. Kort vei til det meste. Noe støy fra motorvei. Men vinduene dempet mye av lyden. Bra aircondition på rommet.

Dato for oppholdet: juli 2022
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, tove_halv65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marina Kuzminova, Other på Wellton Riverside Spa Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2022
Google-oversetting

Dear tove-halv65,
Thank you for choosing Wellton Riverside SPA Hotel as your place to stay in Riga.
We are glad to know that overall your stay with us was enjoyable.
We will be looking forward to welcome you again in Wellton Riverside SPA!
Sincerely,
Marina Kuzminova,
Assistant Hotel Director

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Vi hadde en veldig fin helg i Riga, på Wellton Riverside Spa hotell. Gode senger, hyggelig personale. Fikset Flyplasstransport, og flott frokost, med stort utvalg. Likte spesielt at det ble stekt egg, pannekaker og vafler fortløpende inne i frokostsalen. Takk for oss.

Dato for oppholdet: juli 2022
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Tove-halv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marina Kuzminova, Other på Wellton Riverside Spa Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2022
Google-oversetting

Dear Tove-halv,
Thank you for choosing Wellton Riverside SPA Hotel as your place to stay in Riga and for sharing your kind words.
We are delighted to know that you have enjoyed your stay with us.
We will be looking forward to welcome you again in Wellton Riverside SPA!
Sincerely,
Marina Kuzminova,
Assistant Hotel Director

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2022 via mobile enheter

Velsig dårlig frokost. Alt for mange gjester, for få bord. Utvalget på frokosten var meget dårlig. Veldig varme rom. Air-conditioning fungerte ikke. Rom ble ryddet 2 av 3dager. Privat Spa område var veldig bra. God lokasjon på hotellet..

Dato for oppholdet: juni 2022
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Anders B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marina Kuzminova, Other på Wellton Riverside Spa Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juni 2022
Google-oversetting

Dear Anders,
Thank you for choosing Welllton Riverside SPA Hotel as your place to stay in Riga.
We re glad to know that you have enjoyed Private SPA area and hotel`s central location. Nevertheless, we do regret that some of services overshadowed your overall staying experience. Please, accept our sincere apologies for inconvenience caused. We do hope that you will give us a chance to welcome you again in Wellton Hotels.
Sincerely,
Marina Kuzminova

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser