Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 161
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 19.02.23
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Hotels.com
Destinia.com
USD 139
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 17.02.23
Expedia.comUSD 162
Priceline
Vio.comUSD 144
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 105)
Filtrer anmeldelser
1 107 resultater
Vurdering fra reisende
884
193
20
6
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
884
193
20
6
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 107 anmeldelser
Anmeldt 19. oktober 2018

Dette er et svært bra hotell med sentral plassering i Riga. Jeg fikk et stort og fint rom, med egen kjøkkenkrok og romslig bad. Bra renhold og hyggelige ansatte. Hotellet har god frokost. Hotellet har gåavstand til det meste i sentrum av Riga.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, ChristianHellevang
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. desember 2017

Dette flotte hotellet ligger perfekt til i gamlebyen i Riga. Rommene er helt utrolige og standarden er meget god. Personalet er hjelpsomme og det en ingenting å utsette på dette hotellet. Det ligger prismessig noe over gjennomsnittet, men det er absolutt verdt prisen hvis innkvarteringen er viktig. Det eneste som kan bemerkes er den noe enkle frokosten, men det fungerer på et vis da den inneholder akkurat nok til å synes at den er ok.

Romtips: Mot bakgården
Dato for oppholdet: januar 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, 420finnl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. desember 2017 via mobile enheter

Vi har bodd 3 netter på dette hotellet. Helt supert. Veldig sentralt. Delikat og utrolig rent overalt. Super service. God frokost. Savnet kun gardin foran vindu på badet. (Rom 506) Anbefaler dette hotellet på det varmeste !!

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Trudehelen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juni 2017 via mobile enheter

Historisk hotell, god service, flotte rom, perfekt beliggenhet i gamlebyen, bra renhold, god frokost. Hotellet har gåavstand til alt. Koselige ansatte, kjøleskap på rommene, badekar, god dusj. Anbefaler dette hotellet på det sterkeste. Eneste forbedringspotensiale er å ha er større treningsrom.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Zootpower
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. mai 2017

Vi hadde booket et vanlig rom, men ble oppgradert til en suite i øverste etasje. Behagelig service og alle små detaljer på plass. Beliggenheten var på samme tid rolig og svært sentralt. Bygget var i seg selv verdt en overnatting, nennsomt restaurert art nouveau. Hit kommer vi veldig gjerne tilbake.

Romtips: Vi bodde i øverste etasje mot baksiden. Ikke noe støy fra uteserveringer i området.
Dato for oppholdet: mai 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, 57ninab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser