Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
1999aaab
Oslo, Norge
Anmeldelse av Neiburgs Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 18. nov. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 248
  • Booking.com
0.3 km fra Neiburgs Hotel
Gratis Wi-Fi
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 981
  • Expedia.com
    kr 1 057
0.4 km fra Neiburgs Hotel
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 023
  • Booking.com
0.2 km fra Neiburgs Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Lol.travel
    kr 1 588
  • Hotel Website
0.6 km fra Neiburgs Hotel
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 924
  • Booking.com
0.5 km fra Neiburgs Hotel
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Lol.travel
    kr 998
  • Hotels.com
0.6 km fra Neiburgs Hotel
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 935
  • Hotels.com
0.6 km fra Neiburgs Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 1 233
  • Priceline
0.4 km fra Neiburgs Hotel
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 487
  • Hotels.com
1.1 km fra Neiburgs Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 189
  • Hotels.com
  • Radissonhotels.com
  • Booking.com
1.0 km fra Neiburgs Hotel
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Se flere hoteller i Riga
Anmeldelser (1 165)
Filtrer anmeldelser
1 165 resultater
Vurdering fra reisende
931
202
21
7
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
931
202
21
7
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 165 anmeldelser
Anmeldt 19. oktober 2018

Dette er et svært bra hotell med sentral plassering i Riga. Jeg fikk et stort og fint rom, med egen kjøkkenkrok og romslig bad. Bra renhold og hyggelige ansatte. Hotellet har god frokost. Hotellet har gåavstand til det meste i sentrum av Riga.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, ChristianHellevang
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. desember 2017

Dette flotte hotellet ligger perfekt til i gamlebyen i Riga. Rommene er helt utrolige og standarden er meget god. Personalet er hjelpsomme og det en ingenting å utsette på dette hotellet. Det ligger prismessig noe over gjennomsnittet, men det er absolutt verdt prisen hvis innkvarteringen er viktig. Det eneste som kan bemerkes er den noe enkle frokosten, men det fungerer på et vis da den inneholder akkurat nok til å synes at den er ok.

Romtips: Mot bakgården
Dato for oppholdet: januar 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, 420finnl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. desember 2017 via mobile enheter

Vi har bodd 3 netter på dette hotellet. Helt supert. Veldig sentralt. Delikat og utrolig rent overalt. Super service. God frokost. Savnet kun gardin foran vindu på badet. (Rom 506) Anbefaler dette hotellet på det varmeste !!

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Trudehelen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juni 2017 via mobile enheter

Historisk hotell, god service, flotte rom, perfekt beliggenhet i gamlebyen, bra renhold, god frokost. Hotellet har gåavstand til alt. Koselige ansatte, kjøleskap på rommene, badekar, god dusj. Anbefaler dette hotellet på det sterkeste. Eneste forbedringspotensiale er å ha er større treningsrom.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Zootpower
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. mai 2017

Vi hadde booket et vanlig rom, men ble oppgradert til en suite i øverste etasje. Behagelig service og alle små detaljer på plass. Beliggenheten var på samme tid rolig og svært sentralt. Bygget var i seg selv verdt en overnatting, nennsomt restaurert art nouveau. Hit kommer vi veldig gjerne tilbake.

Romtips: Vi bodde i øverste etasje mot baksiden. Ikke noe støy fra uteserveringer i området.
Dato for oppholdet: mai 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, 57ninab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser