Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 177)
Filtrer anmeldelser
1 177 resultater
Vurdering fra reisende
470
537
127
26
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
470
537
127
26
17
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 1 177 anmeldelser
Anmeldt 5. juni 2018 via mobile enheter

Flott hotell, hvor det var rene rom, en bra beliggenhet, en god frokost og ellers alt bra! (fra en ellers kresen turist).
Det som trekker ned fra topp rangering er at det var en del personale som opplevdes sure.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, TrineMarieR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tallink_Hotel_Riga, Office Manager på Tallink Hotel Riga, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juni 2018
Google-oversetting

Dear TrineMarieR!
Thank you for choosing our hotel and for your feedback, which is really important for us in order to improve our service and product quality.
We are pleased to hear that overall you enjoyed your stay and we promise to remind our employees how important a smile is!
Looking forward to welcome you in Tallink Hotel Riga soon again!
With kind regards,
Una Matisova
Tallink Hotel Riga

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2018

Vi reiste med en som hadde behov for å bruke rullestol litt til og fra. Da vi ankom ordnet de slik at vedkommende fikk handikap rom og vi andre fikk rom like ved. Pent og rent, god plass på både handikap rom og våre dobbeltrom, rommene hadde mini bar. Fine bad og gode senger. Hvis du ønsker rengjøring må du selv henge skilt på døren din. Personlig syntes jeg renholdet var dårlig mens vi bodde der. På handikap rommet ble det søkt sand på badegulvet, vi dyttet det under vasken. Dagen etter var dette ikke fjernet men ellers tydelige tegn på at rengjøring var uført. Mitt rom var heller ikke godt rengjort. Det trakk litt ned. Fin frokost med godt utvalg , men savnet fersk juice som ikke var fra dispenser og savnet kald melk. Hotellet ligger veldig sentralt. Anbefales.

Romtips: 5 etasje virket stille og rolig
Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, vicki268
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tallink_Hotel_Riga, Office Manager på Tallink Hotel Riga, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juni 2018
Google-oversetting

Dear vicki268!
Thank you very much for your stay at the Tallink Hotel Riga and your comments. We constantly work on improving our guests’ satisfaction, therefore, your feedback, positive or negative, helps us to see our product through the eyes of our guests and is highly valuable to us.
We are sorry to hear that this time we could not meet your expectations and our standards concerning the room cleaning and we would like to agree that situation of not paying attention to such a details does not meet our standards. We have shared your feedback with our housekeeping team for the purpose of bringing needed improvements.
Looking forward to welcome you again in our Tallink Hotel Riga and we hope that next time we will satisfied you more, so you could rate us with the highest rating.
With kind regards,
Una Matisova
Tallink Hotel Riga

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mai 2018 via mobile enheter

Kjempe fint hotell, fine rom- ikke så store, men det er heller ikke nødvendig. Bra beliggenhet, kort vei til det meste. Minibar med mye forskjellig utvalg. Frokosten var ikke noe å skryte av, kjempe dårlig utvalg, nesten ikke pålegg. Eggerøren smakte heller ikke egg. Ellers var alt bra.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Mariaa1992
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mai 2018 via mobile enheter

Flott og rent hotell. Super beliggenhet, kort avstand til det meste. Hotellet var ryddig og fint, rommene var rene og veldig bra. God frokost med ferske grønnsaker og frukt hver dag. Kan virkelig anbefales!

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Anette A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tallink_Hotel_Riga, Office Manager på Tallink Hotel Riga, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. mai 2018
Google-oversetting

Dear Anette A!
Thank you for choosing our hotel for your stay in Riga and taking your time to share your positive feedback here with us on Tripadvisor!
We sincerely appreciate the wonderful comments about our housekeeping work, as they are hard working in providing the exceptional service. We also are glad to hear that you like the convenience of the facilities and amenities surrounding our location. Tallink Hotel Riga is indeed situated in a great location for the convenience of our guests.
Thank you for recommending our hotel to other travelers and we are looking forward to welcome you soon again.
With kind regards,
Una Matisova
Tallink Hotel Riga

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. januar 2018

Hotell nær "det meste". Behjelpelig og vennlig personale. Rene og pene rom. Flott spisesal og meget god frokost. Dette var i desember så hotellet var fint pynta til jul. Vi kommer gjerne tilbake hit. Anbefales!

Dato for oppholdet: desember 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, EllinorS92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tallink_Hotel_Riga, Office Manager på Tallink Hotel Riga, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2018
Google-oversetting

Dear Ellinor S!
Thank you for giving us a perfect rating and for recommending our hotel to other travelers. We are pleased to hear that you enjoyed your stay during Christmas time and appreciated our breakfast, comfortable rooms and the service provided by our friendly staff. Looking forward to welcome you back at our Tallink Hotel Riga soon again.
With kind regards,
Una Matisova
Tallink Hotel Riga

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser