Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
Prestigia.com
Priceline
Trip.com
Expedia.com
Travelocity
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 293)
Filtrer anmeldelser
1 293 resultater
Vurdering fra reisende
513
587
143
33
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
513
587
143
33
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 1 293 anmeldelser
Anmeldt 15. oktober 2018

Fint og rent, bra rom, bra seng. Frokostutvalget var bra, men detaljer trakk ned. Kokt bacon og laber eggerøre. Bra kaffe fra automat!

Hadde trukket opp om de hadde fyllt på med minibar og kaffe på rommet.

Gåavstand til park og gamlebyen samt sentralstasjon.

NB! Bestill flyplasstaxi i resepsjonen! Samme på flyplassen på vei inn. 15 euro mot 40!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Knut S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Hotellet har fin beliggenhet, lite støy. Kort avstand til gamlebyen og shoppingsentere et steinkast unna. Hyggelig og behjelpende personal. God frokost. Koselig spa avdeling med boblebad og badstu. Kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Elila83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Bra hotell, grei frokost, ellers rent og pent. Blide stuepiker. Hotellet har egen røykelounge for de som setter pris på dette. Ellers gode drinker i hotellets bar. I underkant av 10 minutters gange fra gamlebyen. Kjøpesenteret Stockmann ligger rett ved hotellet. Busstasjonen ligger praktisk talt utenfor døren til hotellet, så det er kort vei med tanke på buss til flyplassen.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 1977C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tallink_Hotel_Riga, Office Manager på Tallink Hotel Riga, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2018
Google-oversetting

Dear 1977C!
Thank you for taking the time to share your feedback here on TripAdvisor.
We sincerely appreciate the wonderful comments about our housekeeping work, as they are hard working in providing the exceptional service. We also are glad to hear that you like the convenience of the facilities and amenities surrounding our location. Tallink Hotel Riga is indeed situated in a great location for the convenience of our guests.
Looking forward to welcome you again in our Tallink Hotel Riga and we hope that next time we will satisfied you more, so you could rate us with the highest rating.
With kind regards,
Una Matisova
Tallink Hotel Riga

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2018 via mobile enheter

Flott hotell, hvor det var rene rom, en bra beliggenhet, en god frokost og ellers alt bra! (fra en ellers kresen turist).
Det som trekker ned fra topp rangering er at det var en del personale som opplevdes sure.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, TrineMarieR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tallink_Hotel_Riga, Office Manager på Tallink Hotel Riga, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juni 2018
Google-oversetting

Dear TrineMarieR!
Thank you for choosing our hotel and for your feedback, which is really important for us in order to improve our service and product quality.
We are pleased to hear that overall you enjoyed your stay and we promise to remind our employees how important a smile is!
Looking forward to welcome you in Tallink Hotel Riga soon again!
With kind regards,
Una Matisova
Tallink Hotel Riga

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2018

Vi reiste med en som hadde behov for å bruke rullestol litt til og fra. Da vi ankom ordnet de slik at vedkommende fikk handikap rom og vi andre fikk rom like ved. Pent og rent, god plass på både handikap rom og våre dobbeltrom, rommene hadde mini bar. Fine bad og gode senger. Hvis du ønsker rengjøring må du selv henge skilt på døren din. Personlig syntes jeg renholdet var dårlig mens vi bodde der. På handikap rommet ble det søkt sand på badegulvet, vi dyttet det under vasken. Dagen etter var dette ikke fjernet men ellers tydelige tegn på at rengjøring var uført. Mitt rom var heller ikke godt rengjort. Det trakk litt ned. Fin frokost med godt utvalg , men savnet fersk juice som ikke var fra dispenser og savnet kald melk. Hotellet ligger veldig sentralt. Anbefales.

Romtips: 5 etasje virket stille og rolig
Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, vicki268
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tallink_Hotel_Riga, Office Manager på Tallink Hotel Riga, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juni 2018
Google-oversetting

Dear vicki268!
Thank you very much for your stay at the Tallink Hotel Riga and your comments. We constantly work on improving our guests’ satisfaction, therefore, your feedback, positive or negative, helps us to see our product through the eyes of our guests and is highly valuable to us.
We are sorry to hear that this time we could not meet your expectations and our standards concerning the room cleaning and we would like to agree that situation of not paying attention to such a details does not meet our standards. We have shared your feedback with our housekeeping team for the purpose of bringing needed improvements.
Looking forward to welcome you again in our Tallink Hotel Riga and we hope that next time we will satisfied you more, so you could rate us with the highest rating.
With kind regards,
Una Matisova
Tallink Hotel Riga

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser