Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfekte biff i Riga”
Anmeldelse av Zilā Govs

Zilā Govs
Vurdert som nr. 59 av 1 259 Restauranter i Riga
Prisklasse: USD 4 - USD 38
Kjøkken: Sjømat, Steakhouse, Latvisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Romantisk, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 20. desember 2018 via mobile enheter

Om dere skal spise noe godt anbefaler jeg dette stedet her. Vi bestilte lady,s biff til kona og en 250 gr biff til meg. Kjøttet var perfekt laget og smakte meget godt. Servicen var på topp ,servitøren var oppmerksom og meget hyggelig.Stedet var rent og pent innredet .Menyen de har er det mye å velge mellom , men vårt valg ble biff.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Jarle C K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ricards V, Manager på Zilā Govs, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. desember 2018
Google-oversetting

Dear Jarle. Thank You very much for your great review. Hope to see you back soon to your next visit in Riga and our restaurant ''Zilā Govs". Merry Christmas and Happy New Year.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (474)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 474 anmeldelser

Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Forhåndsbestilt meny med hovedrett gjørs til 50 personer smakte nydelig. Spesielt hyggelig personale satte pris på å bli overveldet av sang og musikk.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 528kjellh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ricards V, Manager på Zilā Govs, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2018
Google-oversetting

Dear, Kjell!

Thank You for Your review. Hope to see You again in our restaurant.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2018 via mobile enheter

Bestilte biff og fikk god mat! Kelneren var flink på vinanbefaling til maten, og restauranten har en hyggelig atmosfære sentralt i gamlebyen.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Ingridboneng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. april 2018 via mobile enheter

Vi var på søken etter et sted å spise middag på, og stoppet her da d så koselig ut. Vi fikk en hyggelig middag, koselig lokale og deilig mat. Anbefales

Dato for besøk: april 2018
Takk, GunnTore
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. januar 2018

Midt i Gamlebyen, hyggelig service, meget god biff, god utvalg av vin, men ikke like god utvalg av øl. Anbefales1

Dato for besøk: desember 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Predrag64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
LivaManager, Manager på Zilā Govs, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. februar 2018
Google-oversetting

Hello!
Thank you for the excellent review.
We are very glad you enjoyed your visit at our restaurant. Hope to see you back as we will soon have a new beer selection!
Have a great day!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Zilā Govs, så også på

 
Riga, Riga Region
Riga, Riga Region
 

Har du vært i Zilā Govs? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.