Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bør oppleves!”
Anmeldelse av Shot cafe

Shot cafe
Vurdert som nr. 98 av 1 233 Restauranter i Riga
Prisklasse: USD 2 - USD 5
Kjøkken: Britisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 10. august 2021 via mobile enheter

Dette må være Riga hyggeligste servitør. Vi spiste fish & chips. For min del den beste jeg har spist. Dette stedet litt i utkanten av gamlebyen byr på en super opplevelse.
Anbefales på det varmeste

Dato for besøk: august 2021
Takk, 536atler
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (147)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 147 anmeldelser

Anmeldt 29. januar 2020 via mobile enheter

Hyggelig liten kafé i kjellerlokale. Men jeg traff åpenbart en betjening som helst ønsket p være et annet sted. Fikk en sur øl, og bare et «meh» da jeg klaget på den. Sikkert en flott plass om betjeningen funker.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, ulriks1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

Vi var her tilfeldig da vi bodde i nærheten. God stemning og bra kart på drinker og ikke minst Shots. Prøvde meg på husets shot og den var noe mer enn forventet .. Anbefaler et besøk innom her. Musikken var også oppløftende

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Berznodam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. mars 2019 via mobile enheter

Vi kom tilfeldig innom her første dag i Riga. Det ble ikke vår siste. Gode drinker og shots. Utover kvelden kom det en dj og spilte opp til dans. Kan virkelig anbefales om du vil ha mye for pengene.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, 626lailak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. oktober 2016

Vi var en jentegjeng som dro hit en kveld, og skulle ønske vi oppdaget den tidligere. Kjempekul atmosfære, med koselig interiør, hyggelig baransatte, og et hav av ulike drinker og shots til billig pris. Anbefales virkelig!

Dato for besøk: september 2016
    • Verdi
    • Service
Takk, ingridkjerstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Shot cafe, så også på

Riga, Riga Region
 

Har du vært i Shot cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.