“Kunst og kultur! Helt fantastisk”
Anmeldelse av 3 Pavaru Restorans

3 Pavaru Restorans
Vurdert som nr. 25 av 1 296 Restauranter i Riga
Prisklasse: kr 117 - kr 1 168
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 23. november 2023 via mobile enheter

Kunst, kultur og komplett!
Dette var en opplevelse som virkelig jeg vil husket. Et nydelig sted i en ærverdig bygning med utsøkt mat og vin.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Guro G

Anmeldt 16. april 2022 via mobile enheter

Veldig god opplevelse. Hyggelig betjening, god atmosfære. Glutenfritt brød, og gode glutenfrie retter. Alt ble tilpasset til glutenfri diett.

Dato for besøk: april 2022
Takk, kathrinet992
Anmeldt 26. september 2021 via mobile enheter

Et sted med god stemning, kreative servitører og fabelaktig god mat! Delikat presenterte retter med gode råvarer.

Dato for besøk: september 2021
Takk, igrodal
Anmeldt 21. oktober 2019 via mobile enheter

Jeg og mannen besøkte denne restauranten for å spise middag. Brødet ble servert på en fantastisk kreativ måte, og er noe av det beste brødet jeg har smakt. Hovedrettene (lam og kalv) var nydelig. Kunne kutte gjennom kjøttet med gaffelen og potet pureen var så utrolig god. Mannen spiste også fois gras(?) (gåselever) til forrett, noe han koste seg veldig med. Anbefaler et besøk til denne restauranten 👍

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, gurok653
Anmeldt 7. oktober 2019

Vi kan på det varmeste anbefale kjøkkenet! Delikat anretning, originale og velsmakende kombinasjoner. Et stort stykke lammefilet til hovedrett var supermørt, saftig og smakfullt. Dyktig servitør med glimrende vinanbefalinger!

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Gørild S

Reisende som så på 3 Pavaru Restorans, så også på

Har du vært i 3 Pavaru Restorans? Del dine erfaringer!