Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 230)
Filtrer anmeldelser
2 230 resultater
Vurdering fra reisende
824
978
302
78
48
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
824
978
302
78
48
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 2 230 anmeldelser
Anmeldt 7. juli 2018

Flott hotell med god standard som ligger sentralt til i Riga. Rent og fint med godt utvalg til frokost. God tilgjengelig parkering. Flott utsikt fra skybaren. Fine spa lokaler med grei størrelse på både basseng og boblebad. 3 forskjellige badstuer og en morsom labirynt med forskjellige dursjer. Fint å bo der med barn, vi hadde med 5 barn og fikk tilrettelagt stort og fint rom i tilegg til at vi fikk rom nr 2 ved siden.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Takk, ninakberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RafaelaPricking, Executive Assistant Manager på Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2018
Google-oversetting

Dear ninakberg,
thank you very much for your nice comment. It is a pleasure to read that you had an enjoyable stay with us and you were satisfied with our breakfast buffet, our spa facilities and that you enjoyed the view from our Skyline Bar over the city.
We hope to welcome you and your family back again during your next visit in Riga.

Kind regards,
Rafaela Pricking
Executive Assistant Manager


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2018

Vi besøkte skybaren på dette hotellet. Det kan anbefales. Flott utsyn over byen og omlandet. Positivt at den også har åpent på dagtid. Flott heis med den utsikten til toppen av hotellet. Her kommer vi desidert tilbake når vi neste gang besøker Riga.

Dato for oppholdet: april 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Service
Takk, travelfjord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RafaelaPricking, Executive Assistant Manager på Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2018
Google-oversetting

Dear travelfjord,
Thank you very much for your feedback,
It is a pleasure to read that you were satisfied with your stay and that you enjoyed our excellent drinks and the view from our Skyline bar on the 26th floor.
We hope to see you soon again at the Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel.
Kind regards,
Rafaela Pricking
Executive Assistant Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2018

Savnet opplysninger om de forsjellige fasilitetene på hotellet, samt et strykejern på rommet.
Ellers sto alt til forventningene og et veldig profesjonelt casino som jeg anbefaler til alle gamblere...

Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Takk, oddis74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RafaelaPricking, Executive Assistant Manager på Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2018
Google-oversetting

Dear oddis74,
Thank you very much for your feedback on TripAdvisor.
We are happy to read that you enjoyed your stay with us. Please call next time the reception they will deliver the iron to your room. We are looking forward to welcoming you back soon.
Kind regards,
Rafaela Pricking
Executive Assistant Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mai 2018 via mobile enheter

Det ligger veldig bra til , men vil ikke anbefales. Rommene hadde dårlig air condition , spurte om rep, men ikke noe hjelp og sengene var utrolige harde. Sov ikke godt ila 4 netter. Service i baren var veldig bra, men helt fraværende i resepsjonen.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, heidichristine0
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RafaelaPricking, Executive Assistant Manager på Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2018
Google-oversetting

Dear Heidi Christine,

thank you for your feedback on TripAdvisor.

We are glad to read that you were satisfied with our service at the bar. Your comments are very much appreciated as they help us to constantly improve the quality of our products and services. We are very sorry to read about the air-conditioning issue and we sincerely apologize for it.
We hope to be able to welcome you back soon again and create better memories of our hotel.

Kind regards,
Rafaela Pricking
Executive Assistant Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mai 2018

Ble anbefalt dette hotellet i Riga og har bodd på dette ved flere anledninger. Veldig fin plassering i forhold til gamlebyen og tilhørende kjøpesentra. SPA anlegget var kjempeflott, tilsvarende med treningsfasilitetene. Mulighet til fastpris på taxi fra hotellet til flyplassen. Renholdet var meget bra, og alt i alt kan dette hotellet anbefales hvis man skal bo i Riga.

Dato for oppholdet: april 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Takk, jonasveiberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RafaelaPricking, Manager på Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mai 2018
Google-oversetting

Dear Jonasveiberg,

thank you very much for your stay in our hotel and your feedback on TripAdvisor.
We are happy that you could benefit from our close location to the old town and our wonderful spa facilities during your stay with us.
We hope to welcome you back soon again.

Best regards,
Rafaela Pricking
Executive Assistant Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser