Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 109
Hotels.comUSD 109
Radissonhotels.comUSD 109
TravelocityUSD 109
PricelineUSD 109
ZenHotels.comUSD 123
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 625)
Filtrer anmeldelser
2 625 resultater
Vurdering fra reisende
1 010
1 117
345
98
55
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 010
1 117
345
98
55
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 2 625 anmeldelser
Anmeldt 8. juni 2020

Suksessfull overnatting med Comfort. Strålende betjening! Hotellet overasket med ekstra lunsj-pakke, det var en pen gest. Fin utsikt ut over byen fra 14. etasje, fra flere sider. Hyggelig og hjelpsom betjening, som tar sin jobb på alvor!

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, frode670
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gabriel_Timnea, Front Office Manager på Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juni 2020
Google-oversetting

Dear frode670,

Greetings from Radisson Blu Latvija hotel!

Thank you so much for taking the time to provide us with your constructive feedback. It's a great pleasure to know that you had fully enjoyed your stay with us.
We really appreciate your nice comment addressed to our team, as it's the best motivation for our daily work and force us to be even better.

We hope that we will have the opportunity to welcome you back in our hotel during your next trip to Riga.

Have a wonderful day and stay safe!

Kind regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. februar 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger veldig nært gamlebyen noe som er attraktivt. Utsikten er fantastisk fra alle etasjer. Frokosten er kjempe god og bra service. Prisene er greie i forhold til hva man betaler for. Spa avdelingen er liten, men nok fasiliteter til å kunne slappe av og nyte øyeblikkene. Eneste negative her var at trådløst nett eksisterte ikke i rommet, ellers dårlig dekning i gangene...

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 86jonasberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gabriel_Timnea, Front Office Manager på Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. februar 2020
Google-oversetting

Dear 86jonasberg!

Thank you sincerely for awarding Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel with the high score and for the time taken to share your feedback directly with us. We are more than pleased to read your kind review and are truly glad to note that we have exceeded your expectations in terms of level of service and hospitality.

We all look forward to your next visits!

With Kind Regards,
Tetyana Rudenko
Front Office Agent

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. januar 2020

Fantastisk betjening, flott hotell, god mat og veldig god frokost, godt drikke og veldig sentralt i Riga by. Riga er en spennende by til alle årstider, hotellets beliggenhet er meget sentralt, kort vei til flyplassen og kort vei til det meste i sentrum. Meget godt utvalg av restauranter i alle klasser.

Dato for oppholdet: januar 2020
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, lenenordrum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gabriel_Timnea, Front Office Manager på Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2020
Google-oversetting

Dear Lenenordrum,

Greetings from Radisson Blu Hotel Latvija!

Thank you for choosing Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel and for the time taken to share your feedback about your recent stay with us and all the great compliments related to our daily work. :)
It is a great pleasure to note that you have enjoyed your stay! Thank you also for complimenting our breakfast concept and find our location very comfortable - I'm delighted to note you have enjoyed it.

Looking forward to welcome you back again in the near future. Please do not hesitate to contact me personally if you have any questions or if I can be of any assistance somehow! I genuinely hope that we will be welcoming you to our hotel again very soon!

Have a wonderful day!

Kind regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2019 via mobile enheter

Radiasjon leverte igjen. Fint stort rom, rent og velutstyrt. God service i resepsjonen og masse bra restauranter på hotellet.
Her kan man nyte et opphold med god service og god utsikt sentralt i sentrum av Riga
Hotellet har alt fra skyvbare til bar i lobbyen

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, knutp1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Santa_Poseika, Guest Relations Manager på Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2019
Google-oversetting

Dear knutp1!
Thank you for the time taken to review Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel and you for your fantastic feedback about your stay!
I genuinely hope that we will be welcoming you to the hotel again very soon! Please do not hesitate to contact me personally if you have any questions or if I can be of any assistance somehow!
Thank you!
Sincerely,
Tetyana Rudenko
Front Office Agent

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2019

Oppholdet var en bra opplevelse. Rommet var ok, men bad og toalett var lite.Hotellets beliggenhet er god og sentral i kort gangavstand til Gamlebyen. God utsikt fra Rommet mot Gamlebyen. SPA avdelingen er meget bra, og man føler seg avslappet der. Bra svømmebasseng og fitness senter.

Dato for oppholdet: november 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, iln77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Santa_Poseika, Guest Relations Manager på Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2019
Google-oversetting

Dear Iln77,

Greetings from Radisson Blu Hotel Latvija!

Thank you for taking the time to share your feedback about your recent stay with us. I am really glad to hear that you have very much enjoyed your visit as well as our high standards hospitality - especially pointing out the location and our wonderful Spa!
Please do not hesitate to contact me personally if you have any questions or if I can be of any assistance somehow! I genuinely hope that we will be welcoming you to the hotel again very soon!

Have a wonderful day!

Kind regards,


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser