For en koselig vakker gammel by, vi bare ruslet ring og sugde inn atmosfæren, gikk på kafé og hadde det riktig så koselig
En fin del av Riga, mange fine små spisesteder.
Forholdsvis rent og pent. Forholdsvis billig å spise og drikke.
Øl € 3,5. Pizza € 8,5 sånn ca.
3 store kjøpesentre i umiddelbar nærhet, men bra utvalg. Forholdsvis bra shopping priser.
Gamlebyen i Riga er i omkrets ikke større enn at du enkelt tar deg til fots på kryss og tvers og rundt omkring i løpet av et par timer dersom man ikke er bevegelseshemmet. Det lagt mye arbeid i restaurering av gamle bygninger og kirker. Kirkebyggene er flotte og markerer yttergrensene for den eldste bebyggelsen i Riga. Rent og pent over alt, og en mengde serveringssteder med relativt bra priser, avhengig av hva man er vant til(!?). Om du som turist velger å ikke oppsøke gamlebyen i Riga, så lurer jeg på hvorfor du kom hit. :-)
Vi har hatt fire fine dager her i Rigas gamleby. Tok også en utflukt til Jurmala med tog, og fikk sett landskapet underveis.
Brostein. Trivelig. Rimelig øl og mat, hvis man vil. By med sjel. Det er ikke spesielt imøtekommende og sprudlende mennesker som bor her, men innimellom kan man være heldig å møte på en eller annen som har vært på smilekurs.
Riga er en fantastisk by med en nydelig "old town". Her er kjente bygg overalt og det meste er satt i god stand. Særlig området med hus i Art nouveau-stil var veldig imponerende.
Her er trygt å ferdes overalt.