Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Riga Gamlebyens vandretur
95

Bestill på forhånd
fra
USD 16,58
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Riga Cathedral på
fra USD 16,58
Mer informasjon
fra USD 116,09
Mer informasjon
fra USD 116,09
Mer informasjon
fra USD 141,52
Mer informasjon
Anmeldelser (1 834)
Filtrer anmeldelser
1 834 resultater
Vurdering fra reisende
877
578
285
75
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
877
578
285
75
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 1 834 anmeldelser
Anmeldt 28. september 2018

Ville gjerne på en konsert i denne kirken, men ble møtt av en mutt og avvisende representant for stedet. Inngangsprisen var 10 EURO, og da vi ikke betalte promte ble vi skuflet vekk. Bygningen er en opplevelse i seg selv, men du må betale for alt du gjør der inne. Lydnivået i høyttaleranlegget var øredøvende, og vi forlot bygningen fort på grunn av dette.

Dato for opplevelse: juni 2018
1  Takk, asbj_rnkr0gen_sb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. mars 2018 via mobile enheter

Fin stor katedral. Fantastisk fint orgel, altertavle, prekestol, glassmalerier og barnerom. Kirken er nydelig både fra utsiden og verdt en tur innendørs. Vakker kirke.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, Torill A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. oktober 2017 via mobile enheter

Gammel og stor kirke. Forholdsvis lite utsmykning for en katedral - skyldes kanskje at den er protestantisk. Orgelet var under oppussing, ser ut som det nye bak stillasene er meget flott. 3 euro for å komme inn, gir også adgang til klisterhagen ved siden av. Ekstra billetter tilgjengelig for diverse konserter i kirken. Alt i alt ikke store opplevelsen.

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, vestlandsfand1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. april 2017

For å være en katedral er denne veldig lite utsmykket. Stort sett hvit på innsiden. Egentlig ikke vært å bruke tid her, der er bedre ting å se i Riga. For eksempel Nativity of Christ Cathedral.

Dato for opplevelse: april 2017
Takk, André L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. februar 2017 via mobile enheter

Ligger fint til i ytterkanten av gamlebyen med flere fine og kule restauranter omkring. Har bare sett katedralen utenfra, men pen var den. Flere gamle bygg rundt omkring og ligger ved et stort torg.

Dato for opplevelse: februar 2017
Takk, norwegian91_trheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser