Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 18:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Lærerikt

Dro tilfeldigvis innom her. Flere avdelinger som til sammen dekker hele den latviske... les mer

Anmeldt 11. august 2018
andersk484
,
Trondheim, Norge
via mobile enheter
Informativ og oversiktlig

Er stort museum. som forteller historien til Latvia. Det er ikke all informasjon som står på... les mer

Anmeldt 29. mars 2018
AuroraAJ
,
Lillehammer, Norge
via mobile enheter
Les alle 776 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Riga
fra USD 67,26
Mer informasjon
Pub Crawl i Riga
2 anmeldelser
fra USD 34,51
Mer informasjon
fra USD 128,84
Mer informasjon
fra USD 33,36
Mer informasjon
Anmeldelser (776)
Filtrer anmeldelser
776 resultater
Vurdering fra reisende
262
326
150
30
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
262
326
150
30
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 776 anmeldelser
Anmeldt 17. april 2019 via mobile enheter

Spennende museum med mye ting og se på, samt lære sikkert en del man tidligere ikke kunne. For det meste er det oversatt på engelsk, eller så finnes det brosjyrer ved inngangen.

Anbefales om man er interessert

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, EirikBoeWethal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Dro tilfeldigvis innom her. Flere avdelinger som til sammen dekker hele den latviske krigshistorien. Interessante utstillinger og informative oppslag i alle avdelingene. Mye om 1. og 2. verdenskrig, Latvias kamp for selvstendighet og Latvias bidrag i fredsbevarende operasjoner verden rundt. Gratis inngang gjør museet attraktivt i seg selv.

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, andersk484
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mars 2018 via mobile enheter

Er stort museum. som forteller historien til Latvia. Det er ikke all informasjon som står på engelsk, men der har de heldigvis lagd noen hefter hvor man kan bli litt klokere. Det er en del etasjer og en god ide og sette av litt tid. Gratis garderobeskap, toalett og inngang. Verdt et besøk hvis man er interessert i historie.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, AuroraAJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. januar 2018 via mobile enheter

Flott museum som forteller historien om de krigene Latvia har vært rammet av. Det er mye å ta av, for dette er et land som har vært rammet av mange kriger. Gratis inngang, og et fint avbrekk fra vandring gatelangs.

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, John_Moen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. desember 2017

Det var ett veldig ryddig og fint museum. Etasjene var utstyrt med informasjons foldere. På engelsk. Tror vi var der i ca 2 timer.
Koste oss.

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, Unni Irene H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser