“Veldig bra”

Tex-Mex Republic
Vurdert som nr. 161 av 1 184 Restauranter i Riga
Kjøkken: Fra sørvestre USA, Meksikansk, Søramerikansk, Steakhouse, Grill
Anmeldt 23. juni 2019 via mobile enheter

Hadde ikke voldsomme forhåpninger men stedet leverte meget bra! Smakfulle retter , gode drinker og bra service. Anbefales

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, mariust168

Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Ble utrolig skuffet.smaker mer av en brødskive hjemme med saltpølse.Hadde gledet meg.men ble skuffet.

Takk, Pål I
Anmeldt 22. april 2018 via mobile enheter

Helt nydelig biffmåltid. Gode drinker, hyggelig betjening, veldig sjarmerende bakgård, og bra priser!

Dato for besøk: april 2018
Takk, Cathrine H
Anmeldt 24. oktober 2016

En kald pktober søndagskveld, skulle vi fire voksne søke oss en lokal middagsrestaurant etter å ha overvært mørkets inntreden fra Skyline bar på Radisson.

Bare noen meter unna gikk vi oss på skiltet til Tex Mex, Riga og ble betatt av de vakre fargene ved inngangspartiet.

Vi kom inn i en stille restaurant,med forlokkende romantiske hjørner og bord. Vi ble optimister da vi så menykartet, og duverden så fornøyd vi var etter å ha smakt på mange forskjellige mexikanske retter. Kjøkkenet hadde lagt seg i selen og leverte varene, det endrte med tre retter og masse godt drikke.

Så skjedde det som ikke skal skje, en av oss la fra seg lommeboken da hun forlot. Den hadde ingen visittkort, bare penger. Dette ble først oppdaget dagen etter og vi entret restauranten ved åpningstid. Et minutt etter var den i eierens lomme til hennes store glede.

Dette viser en restaurant som tar kundene på alvor, noe vi kommer til å huske Riga og Tex Mex for.

Summa summarum. En svært fornøyd gruppe fra Elverum/Harstad, lover å komme tilbake på sommers tid neste gang, da dere har åpnet uteserveringen.

Takk for nå

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, Bjørn M
Anmeldt 31. januar 2016 via mobile enheter

Vi bestilte burger og quesadilla. Burgeren var rå og quesadillaen smakte rett og slett masse ost. Dårlig opplevelse av maten. Lokalet var veldig rotete men personalet var OK

Dato for besøk: januar 2016
Takk, 654kristinev

Reisende som så på Tex-Mex Republic, så også på

Har du vært i Tex-Mex Republic? Del dine erfaringer!