Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Alberta Iela på
fra USD 7,13
Mer informasjon
fra USD 48,51
Mer informasjon
fra USD 71,86
Mer informasjon
fra USD 61,43
Mer informasjon
Anmeldelser (1 597)
Filtrer anmeldelser
1 597 resultater
Vurdering fra reisende
1 144
361
81
9
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 144
361
81
9
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 597 anmeldelser
Anmeldt 3. mai 2018

Dette er noe av det råeste jeg har sett av hus. På rekke og rad ligger de nydeligste bygårder med utsmykninger i toppklasse. Alle husene er forskjellige og nyoppussede. Nærmest kunstverk.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, John Billy N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. februar 2018

Her er en unik samling bygninger i eklektisk og jugendstil, som særpreger Riga by som har verdens største samling av jugendstilbygninger. Det ligger mye historie i denne gaten, og besøkende bør gå innom hjørnebygningen med jugendstilmuseet!

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Hege G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2017

har vært i riga hvert år siden1992,da de nettopp var blitt frie,vi hadde med hjelpesending ,og røde kors ,dengang kunne de se på oss att vi var norske ,bare ved å se på klærne,alt var grått og trist ,og trengte maling,så reiste vi ned sommeren etter med en gammel buss,følte den med brus,fordi det var dårlig brus og få kjøpt,men året etter tror det var i 1994 som coca cola og prins cigaretter hadde inntatt landet ,det var reklame over hele riga,har en svigemor som kommer fra riga,mye kjekkere og handle før ,nå har norge kjøpt opp masse og der er jo masse norske butikker der

Dato for opplevelse: desember 2016
Takk, reidun167
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. januar 2017 via mobile enheter

Alberta innbyr til mange flotte bygninger, og anbefales hvis man liker fin arkitektur. Mange små butikker og spisesteder som tilbyr en god opplevelse for alle.

Dato for opplevelse: oktober 2016
Takk, Thomas K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2016

Et av høydepunktene i Riga er å vandre rundt i gatene og se de mange flotte jugendhusene. Alberta iela er en av dem. Der ligger også jugendmuseet som er verdt et besøk. Etter min mening finner du imidlertid det flotteste huset i Elizabetha iela 10B. Se opp på de flotte ansiktene. Det finnes også et fint hus i Jauniela i gamlebyen. Ellers finnes det visstnok 800 hus rundt om i byen som er preget av jugendstilen.

Dato for opplevelse: november 2016
Takk, Nibba_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser