Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 65
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 17.02.23
Expedia.com
USD 70
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 18.02.23
Vio.com
USD 53
Vis tilbud
Hotels.comUSD 70
PricelineUSD 70
travelup.comUSD 98
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 001)
Filtrer anmeldelser
3 002 resultater
Vurdering fra reisende
1 575
1 121
205
64
37
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 575
1 121
205
64
37
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4954 av 3 002 anmeldelser
Anmeldt 8. oktober 2018 via mobile enheter

Kjempefint hotell, med god beliggenhet! Veldig fin spa-avdeling, med veldig flinke massører.
Eneste negative er at det er veldig lytt mellom rommene. Hyggelig å kunne si prosit når personen tre rom bortenfor nyser da! Hehe

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, tonjebeatesingstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
managercentrum, Front Office Manager på Wellton Centrum Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Tonjebeatesingstad,

Thank you for choosing Wellton Centrum Hotel & SPA as your holiday destination and for taking your time to share with us your thoughts about the experience!

We are glad that you enjoyed the hotel and our services and appreciate you sharing your comments. Every guest opinion is important to us and we will take your notes and pass to necessary department regarding soundproofing system.

We are looking forward to welcome you again in Wellton Centrum Hotel & SPA and to make sure to make your next stay even more pleasant than the last one.

Best regards,
Elmira Galimova,
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Ble møtt av flere ekte imøtekommende i resepsjonen. Alt fungerte og rommet har ryddig og rent.
Frokost med stor variasjon.
Fantastisk god spa som burde vært obligatorisk. Rent og dyktig massør. Kommer igjen.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, RuneLie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
managercentrum, Front Office Manager på Wellton Centrum Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2018
Google-oversetting

Dear RuneLie,

Thank you for staying in Wellton Centrum Hotel & SPA and for your shared experience.

It was good to read your praising words regarding our main services and we are so happy that you had such a great experience with us. We always try our best to provide high service to our valued Guest's and our passion is to make our Guest's feel like they are at home.

We will share your kind words with the whole staff and they will be thrilled to learn that you had such a great experience.

Once again, thank you for your review and we look forward to welcoming you again at Wellton Centrum Hotel & SPA in the near future!

Warmest regards,
Guntra Rancane,
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Hyggelig, rene og pene rom. Godt utvalg til frokost. Meget god service hos ansatte. Svært sentralt i forhold til shopping, restauranter og Gamlebyen. Utmerket spabehandlinger.Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, HeidiLarsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
managercentrum, Front Office Manager på Wellton Centrum Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2018
Google-oversetting

Dear HeidiLarsen,

Thank you so much for choosing Wellton Centrum Hotel & SPA on your recent visit to Riga and for leaving us this review. We are delighted to know you had a great stay and that our breakfast buffet, spaces rooms and our service

We always try our best to make people feels like at home, if you would pass the information regarding uncomfortable beds to the receptions staff, they could fix this issue immediately, as it was possible to put and extra matress.

Thank you, once again, for your stay at Wellton Centrum Hotel & SPA and be kindly informed that you are always welcome back.
Wishing to you only great travel experiences ahead!

Best regards,
Guntra Rancane,
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Vi bestilte dette hotellet da vi skulle på spatur til Riga. Vi bestilte hotellet gjennom et bookingselskap. Dagen før vi ankom vi fikk vi melding om at hotellet hadde stengt sin spa avdeling. Vi ringte og forsøkte å få dem til å booke oss inn på det andre hotellet de har i Riga sentrum. De virket ikke interessert i å booke oss om og sa bare at sånn var det og at vi kunne benytte oss av spaet på det andre hotellet visst vi ville.... dette syntes jeg er svært dårlig service når man har brukt 1500 NOK per døgn for et spahotell. Vi hadde ikke inngang til spa i prisen og forsøkte om de kunne gi oss en gratisinngang på det andre hotellet, da så de bare dumt på oss... dårlig service. Ellers var rommene Ok, de var fine og nyoppusset, men var ganske trangt. Frokosten var helt Ok.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Sara3039
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Flott rom med aircondition ,et must når det var så varmt
Ypperlig beliggenhet i gamlebyen med gangavstand til alt. Mange restauranter i gamlebyen. Flott frokost med musserende vin for di som liker det.kan anbefales

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Hans A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
managercentrum, Front Office Manager på Wellton Centrum Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2018
Google-oversetting

Dear Hans A,

We are delighted to know that you had an enjoyable holiday and we thank you very much for choosing Wellton Centrum Hotel & SPA. I am delighted to know that our hotel exceeded your expectations and that you had a chance to truly enjoy our provided product in general. We wish to you to have a chance to visit beautiful city Riga again and please be kindly informed that you are always welcome to lovely Wellton Centrum Hotel & SPA!

All team wishing to you just excellent travel experiences ahead!

Warmest regards,
Elmira Galimova,
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser