Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 67
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.02.23
Expedia.com
USD 67
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 04.02.23
Agoda.com
USD 56
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.02.23
Hotels.comUSD 67
TravelocityUSD 67
travelup.comUSD 99
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 999)
Filtrer anmeldelser
2 999 resultater
Vurdering fra reisende
1 574
1 120
205
63
37
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 574
1 120
205
63
37
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4146 av 2 999 anmeldelser
Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Fint opphold, julemarked og kos i Riga. Fint hotell, veldig sentralt opp mot de fleste ting. Vi benyttet også spa avdelingen begge to, noe som var veldig behagelig. Som nevnt av flere er sengen veldig hard, og dette bør være enkelt for hotellet å gjøre noe med, eks med en overmadrass. Ellers god frokost og trivelig betjening.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ronny_488
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
managercentrum, Front Office Manager på Wellton Centrum Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2018
Google-oversetting

Daer ronny_488,

Thank you for choosing Wellton Centrum Hotel & SPA as place where to stay at beautiful city Riga.
We are thrilled to learn that the hotel exceeded your expectations in many ways and that there were so many aspects which you loved. This is what we are striving for and such a great review only means that we are going into the right direction.

We do sincerely regret that bed did not suit you, we are kindly asking all our Guests to contact reception desk during the stay, so we are able to resolve any issue, for example, to add additional mattress.

Thank you, once again, for staying with us and we will be looking forward to welcome you in Wellton Hotels again!

Sincerely,
Veronika Jurcenko,
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Vi bodde tre netter på Wellton centrum hotel og SPA i desember. Veldig fresht hotell som virket nyoppusset. Kanskje litt små, men veldig fine rom og rene, moderne bad. Kanskje litt harde senger, men det er smak og behag. Personalet på hotellet er høflige og behjelpelig med det meste. Fra hotellet er det gangavstand til det meste i det sentrale Riga ( kjøpesenter, museum, julemarkedet, restauranter )
Frokosten var veldig bra med godt utvalg.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, karlc691
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
managercentrum, Front Office Manager på Wellton Centrum Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. desember 2018
Google-oversetting

Dear karlc691,

Thank you very much for choosing Wellton Centrum Hotel & SPA for your stay in Riga and for taking your time to share your experience with us.
We are thrilled to learn that the hotel met your expectations and that there were so many aspects of the hotel which you loved so much. This is what we are working hard for and so great review can only mean that we are going into the right direction. It is so important for us that every guest feels very welcomed!

Once again, thank you for your review, and it would be a great pleasure to welcome you back to Wellton Centrum Hotel & SPA again in the nearest future and to have a chance to make your next stay as memorable!

Warmest regards,
Veronika Jurčenko
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Hyggelig hotell midt i sentrum av alle aktiviteter. Kjøpesenter rett over gaten og nært til gode restauranter. Det som trekker ned er frokosten. Vi droppet den faktisk to av fire dager. Kommer du en time før slutt fyller de knapt på. Det er ganske lytt mellom rom og gang, sov i ro er ikke et godt tegn. Men alt i alt har vi koset oss og vil anbefale hotellet for en langhelg i Riga.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 556lenan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
managercentrum, Front Office Manager på Wellton Centrum Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. desember 2018
Google-oversetting

Dear 556lenan,

Thank you for choosing Wellton Centrum Hotel & SPA and for your time spent to review your experience with us.

Our prime location in the center of the Old town gives our guests convenient access to the many shops, restaurants and major attractions not to mention is within walking distance to transportation.

We go out of our way for our guests’ comfort, and we are constantly thinking of ensuring out hotel guests have relaxed holidays. I am sure have you reported your comments about the noise, we would find immediately more appropriate room for you for the most comfortable stay as it is the priority.

Thank you one more time for staying at Wellton Centrum Hotel & Spa and we hope you choose to stay with us again whenever your travel needs bring you back to Riga!

Best regards,
Veronika Jurcenko
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Flott Hotel hvis en skal til Riga. Veldig sentralt både i forhold til gamlebyen, busstopp fra flyplassen, og resten av Riga. Kjempehyggelig betjening. Variert og god frokost. Litt hard seng, men greit.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Oddvar R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
managercentrum, Front Office Manager på Wellton Centrum Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. desember 2018
Google-oversetting

Dear Oddvar R,

Thank you for choosing Wellton Centrum Hotel&SPA as your place to stay in Riga.

We are so glad to know that your stay with us was enjoyable and comfortable and that our services suited your needs.

We do hope to welcome you again in our hotel Wellton Centrum Hotel & SPA.

Wishing you only great travel experiences ahead!

Sincerely,
Elmira Galimova,
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Hadde et flott opphold. Nært alt av attraksjoner. Madrassen i senga kunne vært mykere for vår del. God og variert frokost. Vi kommer garantert å sjekke ledig plass på dette hotellet ved neste tur til Riga

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Tone Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
managercentrum, Front Office Manager på Wellton Centrum Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. desember 2018
Google-oversetting

Dear Tone Ø,

Thank you for choosing Wellton Centrum Hotel&SPA as your place to stay in Riga and for taking time to share your comments with us
.
It is always a great pleasure to read such a wonderful reviews from our Guests.

Thank you for your kind words and please be informed that we are always happy to welcome you in Wellton Centrum Hotel & SPA.

Looking forward for your next stay with us!

With kind regards
Elmira Galimova,
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser