Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat til hyggelig pris. ”
Anmeldelse av Melnā Bite Restaurant

Melnā Bite Restaurant
Vurdert som nr. 41 av 1 259 Restauranter i Riga
Prisklasse: USD 8 - USD 29
Kjøkken: Europeisk, Latvisk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Uteservering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

God mat til en hyggelig pris. God service av flinke ansatte. Deler av lokalet er triveligere enn andre deler.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Oddvar R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
200aleksandrac, Управляющий på Melnā Bite Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. desember 2018
Google-oversetting

Dear Oddvar R,

Many thanks for your nice review about our restaurant. We are glad to know that you enjoyed our attentive service and delicious food, and were also happy with the pricing. We are looking forward to welcome you again.

Best regards,
Melna Bite team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (910)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 910 anmeldelser

Anmeldt 15. oktober 2018 via mobile enheter

Maten du får servert stemmer ikke med det som står på menyen, det de kaller kjøtt er en stor klump med fett og rødvinssaus er her det samme som brun saus.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, m99hansun
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Alina Z, Head of Marketing på Melnā Bite Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Hannah,

Thanks for the review. We stand for the quality of our menu and appreciate very much all reviews from our guests. Could you please contact us directly to tell the exact name of the dish you have eaten. We would provide this information to our chef. Also, we would like to clarify that all dishes are tested and carried out a tasting before they are included in menu, the quality is a credo of our place.
Kind regards,
Alina Zela
Head of Marketing

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. april 2018 via mobile enheter

Fine lokaler og god mat. Vi spiste burger og and. Begge deler var topp. Bra service og relativt rast servert. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Stian H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
sergejs860, Manager på Melnā Bite Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2018
Google-oversetting

Dear guest, thank you for review. We glad hear that you like meals presentation and quality. We will be glad to see you again.
Best regards, Melnā Bite team.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. oktober 2017 via mobile enheter

Perfekt sted å legge middagen - Rask servering, god atmosfære og riktig pris Betjeningen er hyggelig og yter det lille ekstra

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, jonfernandon
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oksana A, Менеджер по связям с общественностью på Melnā Bite Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2017
Google-oversetting

Dear Jon Fernando,
Thank you for high service rating, we are pleased you enjoyed our restaurant atmosphere and meals.

Melnā bite

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2017 via mobile enheter

Forferdelig.!!!!!!!!!!! Inntil to timer venting. Forrett og hovedrett servert samtidig. Medium biff var rå og ikke stort bedre etter en tur på kjøkkenet. Tilbud om 10 prosent rabatt er latterlig.

Dato for besøk: september 2017
Takk, Morjoh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Melnā Bite Restaurant, så også på

 

Har du vært i Melnā Bite Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.