Frøydis L
Dato for oppholdet: april 2024
, OwnerRija Domus Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 21. apr. 2024
Dear Guest,

Thank you for sharing your feedback regarding your recent experience at our hotel. We are genuinely sorry to hear about the poor service you encountered during your visit. Providing exceptional service is a top priority for us, and we regret that we fell short of meeting your expectations on this occasion.

Your comments regarding the inconvenience you faced when purchasing wine at our reception are concerning to us. We apologize for the oversight in not providing you with a glass for your wine and for the additional inconvenience of having to purchase a paper cup. This does not align with the level of service we aim to deliver to our guests, and we will be addressing this issue with our team to ensure it does not happen again in the future.

Please accept our sincerest apologies for the frustration and inconvenience this situation caused you. We appreciate your valuable feedback as it helps us identify areas for improvement and allows us to enhance the guest experience.

If there is anything further we can do to assist you or if you would like to discuss your experience in more detail, please do not hesitate to reach out to us directly.

We value your patronage and hope to have the opportunity to welcome you back for a more enjoyable stay in the future.

Warm regards,

• Radissonhotels.com
0.9 km fra Rija Domus Hotel
Se flere hoteller i Riga
Anmeldt 22. april 2023 via mobile enheter

Svært bra og sentral beliggenhet som trekker hotellet opp. Samt hyggelig betjening.

Rommet: ok i størrelse. Steinharde senger. Fikk ekstra puter etter å ha spurt to ganger, som gjorde det noe bedre.

Renhold: helt ok. Hang ut lappe på døren ved ønske om renhold. Fikk da oppreide senger og nye håndklær. Veggene ble ikke vasket over da vi så røde flekker som kunne tyde på blodflekker. Samt svarte merker fra klær, trolig sokker, som har gnikket mot veggene.

Enkel frokost der det ofte gikk i ost, skinke og egg. Veldig lite utvalg.

Noe støy fra gatene på natterstid. Var lagt til ørepropper på nattbordet sikkert av den grunn. Kirken spilte av klokkene sine i 5min. fra Kl. 08 som for noen sikkert er en grei vekkeklokke, men falt ikke i smak for oss som ville sove litt lengre.

Alt i alt helt ok for pakkeprisen vi betalte, men til neste gang ville vi lagt på noen kroner ekstra for litt bedre standard.

Dato for oppholdet: april 2023
Takk, Kine R
Svar fra ledelsen:Besvart 26. juli 2023

Dear Kine R,
Thank you for taking the time to share your experience at Rija Domus Hotel.
We are very glad to notice that you have fully enjoyed the hotel location, breakfast, and staff.
Please accept our apologies for the room cleaning. We feel sorry that you were not satisfied. Let me assure you that we have already forwarded your comments to the Hotel magager to take some actions about it.
We will be glad to accommodate you again at Rija Domus Hotel!
With kind regards,
Romans Smirnovs
Front Office Manager
Rija Domus Hotel

Anmeldt 2. juli 2022

Styr unna. Vi er i utgangspunktet ikke kresne på hoteller, men vi er opptatt av at det skal være rent. Det var det ikke. Det var skikkelig støvete både på gulv, bord og vinduskarmer. Badet var ikke vasket på mange uker. Det var mugg i dusjen. Sengene var steinharde. Rommet hadde gammeldagse møbler og var slitt, men for oss gjorde dette ingenting, hadde det bare vært rent. Vi spurte to ganger i resepsjonen om de kunne vaske rommet vårt, siden det ikke hadde blitt gjort. Det hjalp ikke. Frokosten var så dårlig at vi ikke spiste der. Det var gammel mat og ikke rent, verken rundt maten eller på bordene/gulv i frokostsalen. Vi har aldri bodd på et hotell som vi ikke kunne spise frokosten. Iblant kan man komme borti hoteller som har et kjedelig utvalg eller at det ikke er helt topp, men dette var skikkelig ekkelt. Det var også masse støy om man hadde vinduene åpne om natten. Fraråder virkelig på det sterkeste å overnatte her.

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, kjersti0
Svar fra ledelsen:Besvart 15. august 2023

Dear kjersti0!
Thank you for taking the time to share your experience at Rija Domus Hotel. Your feedback is highly appreciated.
Thank you for taking the time to contact us regarding your experience.
Please accept my sincere apologies for this unpleasant experience. I understand that it was an unpleasant surprise for you. Let me assure you that we have already forwarded your comments and we will take certain measures to ensure that this situation does not recur.
Your honest review is very important to us.
With kind regards,
Romans Smirnovs
Reception Team.
Rija Domus Hotel

Anmeldt 22. november 2019

Sentralt plassert og billig - det var det som var bra.
Rommet var slitent, men det var som forventet ut fra prisen.
Problemet var at jeg lå og hørte basslyd fra noe musikk til kl 3 om natten, sannsynligvis fra et utested i nærheten.

Dato for oppholdet: november 2019
Takk, Frank Th L
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Kjempe sentralt hotell i gamlebyen av Riga. Beliggenheten kan ikke bli bedre. I sentrum - og kort vei til «alt»

Helt ok rom, tilfredsstillende renhold, veldig hyggelige resepsjonister, og enkel frokost.

Hotellet ellers var også helt ok - hverken mer eller mindre.

📍Beliggenhet: karakter 5 av 5
📍Resepsjonistene: karakter 5 av 5
📍Renhold: karakter 5 av 5
📍Frokostutvalg: 3- av 5
📍Kvalitet på frokosten: 3- av 5, (et kvarter før stengetid)
📍Størrelse på hotellrommet: 5 av 5
📍Generelt standard på rom: 3 av 5

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, ingerb2017
Anmeldt 29. april 2018 via mobile enheter

Vi var tre voksne på tur i en langhelg og var veldig fornøyd med hotellet. Det var et koselig og rent rom i to etasjer. Perfekt beliggenhet i gamlebyen med gangavstand til alt. Enkelt frokost. Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: april 2018
Takk, yvonnej59