Morten Haugen
1.6 km fra Hanza Hotel
0.9 km fra Hanza Hotel
Se flere hoteller i Riga
Anmeldt 6. august 2023 via mobile enheter

Etter å ha bodd på hostel i Tallinn og Vilnius i en uke var det deilig å avslutte turen i Baltikum på hotell. Rommet var veldig fint og prisen var lav for med tanke på størrelsen. Bra renhold også. Det som trekker ned er frokosten. Restauranten var alt for trang så det var trengsel overalt. Dessuten var det kun én ansatt ute i restauranten og hun rakk ikke å tørke av ledige bord eller sette frem av det som manglet (selv om hun holdt på å løpe seg ihjel). Døgnåpen resepsjon trakk opp og god beliggenhet. Jeg savnet informasjon om hotellet i form av et hefte på rommet.

Dato for oppholdet: august 2023
Reisetype: Reiste alene
Takk, andersk484
Anmeldt 15. januar 2023 via mobile enheter

Rom og senger helt ok. Mye støy inne i hoteller. Frokost er en stor vits. Finnes ikke trykk i dusjen så det var en direkte utfordring å vaske seg.
Vi blir å velge ett annet hotell ved evt neste tur dessverre, da dette ga oss en uheldig opplevelse av Riga.

Dato for oppholdet: januar 2023
Takk, 420linnt
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Rommene ser greie ut. Personalet er hyggelig. Pute var mjuk (dersom det er viktig for noen).

⚠️Jeg bestilte massasje på hotellet og. Det anbefaler jeg ikke å ta. Varme på massasjesengen var ikke satt på. Kroppsmassasje var ok, men dame ikke jobbet med alle kroppsdelene.
Ansiktsmassasje lignet på stryking.
Til å avslutte med, etter 1,5 time med massasje hadde jeg ikke følelse av at kroppen min hadde avslappet.
Hvis noen skal ta ansiktsbehandling der, spør gjerne hvilken krem, peeling, maske de bruker. Jeg opplevde at de sparer på behandlingsprodukter.

Reisetype: Reiste alene
Takk, I9273NEjuliaa
Anmeldt 1. november 2019

Vi bestilte juniorsuite for tre netter, var et enkelt dobbeltrom med en toseters sofa. Gammelt og slitt hotell, vond lukt på rommene. Frokosten var svært enkel, de la ut bare litt mat i gangen, så det var hele tiden fritt for noe. Lite hyggelige frokostverter. Hyggelige resepsjonister og renhold. Vi velger et annet hotell neste gang.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Takk, 313kristink
Anmeldt 1. november 2019

Var på familieferie og bodde på hotellet i fem netter.

Det positive: Svært rene og overraskende store rom til prisen. Hyggelig betjening som snakket godt engelsk. Alltid et smil fra dem. Grei billigenhet, 10 minutters gange syd for gamlebyen. Ellers så er trikk og buss noen hundre meter fra hotellet. To heiser, så aldri venting på lift. Svært gode senger. Kaffe og te på rommet. TV med mange internasjonale kanaler.

Det negative: Frokosten.... Stadig vekk tomt for de enkleste ting. Som appelsinjuice, skinke og ost. Betjeningen var alt for dårlig til å fylle på. Det som ble servert var ellers OK. Svært overfylt frokostlokale med bord som stod og vippet. Vi droppet frokosten to av fem morgener av disse grunnene. Dårlig Wi-Fi på noen av rommene. Vi hadde to forskjellige rom under oppholdet. På det ene så fungerte det trådløse nettverket knirkefritt, på det andre så var det helt elendig.

Romtips: Velg et rom i de høyere etasjene pga evt støy fra reisefølger om morgenen. Bedre plassutnyttelse på den billigste romtypen, utrolig nok.
Dato for oppholdet: august 2019
Takk, khsyv