“Styr unden!!”

Kjøkken: Europeisk, Italiensk, Latvisk
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 29. mars 2024

Halvparten fikk maten itide...den andre halvan fikk vente 40 min på några pizzor
Dette va ingen god upplevelse servisen va ikke så god

Dato for besøk: mars 2024
Takk, andreasbE6549KC

Anmeldt 8. desember 2022

Maten var god eller ok, men kvaliteten var ikke like høy som prisen. Servitøren likte åpenbart verken jobben sin eller gjestene.

Dato for besøk: desember 2022
Takk, An W
Anmeldt 2. oktober 2022 via mobile enheter

Veldig god pizza til hovedrett, og vi tok brød til forrett med god avokado dip. Kunne gjerne hatt smør til brøde også.

Høflige servitører med god service.

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, 564wangc
Anmeldt 21. februar 2020

Fantastisk sted i gamlebyen. God service fra vi kom til vi gikk.
Pizzaen var utrolig god, en av de beste eg har smakt.
Kan absolutt anbefale dette stedet til alle som besøker Riga, det gjorde kvelden vår perfekt.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, familietur2015
Anmeldt 10. august 2019

Nydelige pasta retter med meget god smak. Har ikke smakt pizzaen lev den skal visst være ypperlig. Litt treg ser service men maten var verdt det. Neste gang prøver vi den Georgianske i annen etg med tilknytning til Locale (LaVerdi), som visstnok også skal være glimrende. Dette kan anbefales og vi kommer gjerne tilbake en 3de gang.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Heidikj65

Reisende som så på Locale, så også på

Har du vært i Locale? Del dine erfaringer!