Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve KGB Building på
Mer informasjon
Anmeldt 24. juli 2017 via mobile enheter

Visste ikke så mye om historien bak kgb men ble veldig overrasket og vill nå absolutt lære mer om det nå.i ettertid. Interessant og en utrolig trist historie. Må ha guide tur for å få det beste ut av det:-)

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, cassandra d
Anmeldt 17. oktober 2016 via mobile enheter

Som flere har nevnt tidligere MÅ du betale for guidet tur, ellers er det et ganske lite givende besøk med et par rom og "plakater".

Med vår engelske guide fikk vi se og høre om cellene, luftegården, avhørsrom, kjøkkenet, henrettelsesrom og mer. Ikke for sarte sjeler, men historisk interessant.

Dato for opplevelse: oktober 2016
1  Takk, Mads M
Anmeldt 4. september 2016

Vi hadde en kjempeflink guide, som hadde alle små og store detaljer som gjorde besøket ekstra minneverdig. Museet er grusomt men også veldig interessant og bra laget. Dette er et must for alle som kommer til Riga, syns jeg.

Dato for opplevelse: september 2016
1  Takk, MereteBorgen
Anmeldt 25. april 2016 via mobile enheter

Dette burde man få med seg, skremmende historie. Veldig flink guide, som gir et sterk bilde av hvordan det var.

Dato for opplevelse: april 2016
Takk, KristinM2229
Anmeldt 24. april 2016 via mobile enheter

Var å så på denne bygningen og ble ganske skuffet. Hadde trodd det var litt mer å se på, men det var kun to rom med bilder og litt historie på og noen av dem var ikke på engelsk engang.
Var dessverre ikke ledige plasser på de guidede turene den dagen, har nok vært mer interessant å vært med på den og man får visst se flere rom på de guidede turene

Dato for opplevelse: april 2016
1  Takk, toyyaa