Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve KGB Building på
Mer informasjon
Anmeldt 13. august 2022 via mobile enheter

Sterk guidet tur gjennom huset. Dyktig guide, god forteller av forferdelig historie. Anbefales på det sterkeste.
Verdt å betale for dette.

Dato for opplevelse: august 2022
1  Takk, Bente E
Anmeldt 17. februar 2020 via mobile enheter

Gratis i første etc. Kun historie.
Guidet tur ca 1 time. Få da sett cellene og luftegård på taket. Mye historie.

Dato for opplevelse: februar 2020
3  Takk, tonyt924
Anmeldt 13. januar 2020 via mobile enheter

I drift frem til desember 1991 fremstår dette som et skrekkelig gufs fra sosialismens ekstremister. Er viktig vitnesbyrd som alle ekstremister burde vært tvangssendt til for å oppleve galskapen. Her ble folk uten lov og grunn buret inne, torturert og noen skutt, under forhold en skulle tro på 100 år tilbake i tid. Stakkars de som satt her. Velg guidet omvisning, hvis ikke tror jeg det blir kjedelig.

Dato for opplevelse: januar 2020
1  Takk, Ketil H
Anmeldt 25. september 2019 via mobile enheter

Fantastisk omvisning! Koster 10€ per pers for guidet tur, så litt stive priser. Men absolutt vert pengene! Guiden pratet veldig bra engelsk, var utrolig hyggelig, kunnskapsrik og inkluderte alle uten å være pågående. Spørsmål han ikke viste svar på, sjekket han opp etter turen, da han ikke ønsket å gi feilinformasjon, noe vi opplevde som veldig positivt! Et "must" for historieelskere i Riga!

Dato for opplevelse: september 2019
2  Takk, tonwigols
Anmeldt 13. februar 2018

Vi måtte ta turen hit to ganger etter at vi første gang valgte å ikke bli med på guidet tur, men nysgjerrigheten tok overhånd, så vi måtte tilbake en tur til. Betalte for en guidet tur, noe vi absolutt anbefaler. Dette er en bygning med en mørk og dyster historie, og med en fantastisk guide som virkelig kunne historien om denne grusomme tiden, ga dette oss mange tanker om hvor mye lidelse det er blitt påført for mange uskyldige mennesker.

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, Roy Arne F