Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tidenes dårligste matopplevelse”
Anmeldelse av Steiku Haoss

Steiku Haoss
Vurdert som nr. 422 av 1 259 Restauranter i Riga
Prisklasse: USD 16 - USD 54
Kjøkken: Steakhouse
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Hadde en forhåndsbestilt meny, som tydligvis betyde at disse ikke blir stamkunder. Må si dette er den mest bedritne biffen jeg noen gang har smakt. Kjøp kotelletter på Rema 1000 istedet, og det hadde sannsynlivis vært bedre investering. Litt krass, men seriøst, dette var skuffende.

Dato for besøk: november 2018
Takk, RuneJ116
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (645)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2428 av 645 anmeldelser

Anmeldt 25. oktober 2018 via mobile enheter

Her får du helt ok biff, men prisen er alt for høy og samsvarer ikke med kvalitet eller total opplevelse. Skitne lokaler. Helt grei service. Det var lagt på 10% på regningen som ikke var tips, det er latterlig. Dyreste stedet jeg spiste under mitt opphold i Riga, ikke verdt det. Anbefales ikke.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, SiljePilje
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. september 2018

Tregt, små DYRE porsjoner, generelt dyrt og hadde helt klart mangelfull betjening.
Flere som har vært der er ikke fornøyde med mat og service, de har virkelig et forbedringspotensiale til å ligge så flott til!!

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, BerntV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. september 2018 via mobile enheter

Gode drinker, men lang ventetid på å få bestille, få maten og betalt. Lite imøtekommende personale. Maten er dårlig i forhold til hva man betaler for. Skulle også ha en medium stekt biff som var helt rå i midten, og personalet ble ikke fornøyd når vi ga beskjed om dette(men ordnet opp til slutt).

Dato for besøk: september 2018
Takk, tonjeln
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Dårligste måltid vi hadde på 1 uke i Riga. Snack tallerken var alt annet en snack, garlic brød uten garlic og smør, pasta som var dynket i et fettlignende stoff... IKKE Gå HER!!!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 395metteb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Steiku Haoss, så også på

 
Riga, Riga Region
 

Har du vært i Steiku Haoss? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.