“Skuffende service”

Kjøkken: Steakhouse
God for: Store grupper
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Anmeldt 27. september 2022 via mobile enheter

Elendig service. Ingen gjester da jeg ankom med barnevogn. Fikk ikke tilbud om barnestol.
De som var på jobb var mer interessert i sine venner som kom på besøk.
Jeg og en annen gjest måtte gå til baren å betale da ingen kom bort til oss.

Dato for besøk: september 2022
Takk, Beatrix F

Anmeldt 19. mars 2022 via mobile enheter

Meget bra mat. Mør og fin biff, fint lokale og hyggelig betjening. Eneste skår i gleden var live musikk som var alt for høy. Men totalt sett en god opplevelse

Dato for besøk: mars 2022
Takk, eirikmoe73
Anmeldt 27. desember 2021 via mobile enheter

Føler meg rett og slett lurt. De lokker deg med tilbud om gratis øl/vin ved kjøp av en biffrett men tar 10% for service charge? Fikk ingen informasjon på forhånd og dette fremgår kun av to siste ord i en irrelevante setning nederst på den engelske menu vi fikk inne på restauranten. Så altså ikke før jeg spurte servitøren. Dette er altså ren lureri må jeg si og gjøres for å kompensere for gratis drikker som følger med biffen. Har spist mange andre steder i Riga og dette er den eneste restaurantkjede som tar 10% service charge. Maten er ekstremt dyrt når de tar 4-5 euro for tilbehør og 2 euro for saus i tillegg. Kommer fort opptil 35-40 euro for en biffrett. Verken maten eller servicen er særlig imponerende heller og de fortjener ikke å ha den prisen. Første gang jeg har smakt på en indrefilet (Tenderloin) som er så seig og med fett i! Dette er IKKE et sted jeg vil komme tilbake!

Dato for besøk: desember 2021
1  Takk, Maya7x
Anmeldt 4. oktober 2020

Maten er det absolutt ingenting å si på og kvaliteten er meget god. Men prisen er ganske høy i forhold til mange andre restauranter i Riga. Men om du ønsker en god biffmiddag så er absolutt dette stedet å dra.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 805sveine
Anmeldt 11. mars 2020 via mobile enheter

Prisene i overkant til å være et nedslitt sted. Pasta smakte ingenting.
Da regningen kom, var den mye høyere enn forventet. Servitøren forklarte at det var servicepåslag på 10 prosent, jeg tror det må være mafia-penger. Men det var enda en ting som ikke stemte, de hadde satt på en burger i tillegg 15 euro. Håper ikke det var med vilje.
Styr unna denne restaurant.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, Ingebjørg B

Reisende som så på Steiku Haoss, så også på

Riga, Riga Region

Har du vært i Steiku Haoss? Del dine erfaringer!