Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt ok, bestilte fries og”
Anmeldelse av Street Fries Kitchen

Street Fries Kitchen
Vurdert som nr. 3 av 36 Smått og godt i Riga
Prisklasse: USD 5 - USD 10
Kjøkken: Amerikansk, Belgisk, Nederlandsk, Gatemat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Middag
Anmeldt 11. september 2020 via mobile enheter

Helt ok, bestilte fries og pannekake med nutella m/ banan. Alt for mye nutella for min smak. Spiste bare halvparten! Skuffende. Ok priser.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, foooodielover93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (391)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 391 anmeldelser

Anmeldt 31. desember 2019 via mobile enheter

Betjeningen cirket ikke spesielt serviceminded (noe generelt få framsto å være i Riga).. men du verden for noen pannekaker magisk. Øllen på tapp var ikke noe dårligere, forsøkte å få servitøren til å fortelle hva slags øl det var vi fikk servert.. han bare svarte at den var destillert ‍♀️. To digre pannekaker med 2 stk 0,5 øl til 250,- NOK så prisen er ikke noe å henge med hue for.. anbefales. Maten trekker opp helheten noe vanvittig . Max score!

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Askerladden
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. desember 2019 via mobile enheter

Fantastisk nydelige pannekaker.

Smakte pannekake med nutella,kjæresten bestilte pannekake med chili con carne. pannekaken med nutella kom med karamellsaus,litt hasselnøtter og is. Aldeles nydelig! Kjæresten var å meget fornøyd med sin pannekake. Var litt lite kick,men nydelig på smak.

Vi betalte ca 25 € for 2 pannekaker og 2 øl på tap.

Absolutt verdt et besøk. Vi kommer nok til å stikke innom flere ganger. Koselig lokale i gamlebyen ved et kjøpesenter.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, 698camillaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. april 2019 via mobile enheter

Burgerne var veldig god! Smakte også på pannekaken med skinke og pesto og den var også god.

Pannekakene med vaniljesaus var himmelsk! Isen var ikke særlig god- smakte falsk.

Han som stod i kassen var ikke hyggelig. Han var sur og hørte ikke på hva du sa. Spurte om vi kunne bestille to pannekaker som vi delte på 3stk, så svarte han bare med å si summen og kom selvfølgelig ikke med 3 tallerken. Han burde fått kurs i kundeservice

Dato for besøk: april 2019
Takk, eliser989
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mars 2019 via mobile enheter

Stolene var veldig ukomfortabel. Maten vi bestilte kom etter 45 min, vi var nr 2 som bestilt. Når man er på ferie tid er gul. Så jeg tror ikke jeg kommer hitt igjen.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Aram G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Street Fries Kitchen, så også på

 

Har du vært i Street Fries Kitchen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din