“Servitøren var totalt likegyldig til jobben sin”
Anmeldelse av Sale & Pepe

Sale & Pepe
Vurdert som nr. 165 av 1 292 Restauranter i Riga
Kjøkken: Italiensk
Anmeldt 2. november 2023 via mobile enheter

Vi leser at stedet har fått flere hyggelige anmeldelser og vi velger å ta turen. Vi blir møtt av en servitør som burde revurdere yrket i servicebransjen. Mens vi venter på maten går
Servitøren ut for å røyke og vasker seg aldri på hendene når han kommer inn. Så setter han seg ned og ser på tv serier og spiser mat mens vi venter på vår servering. Når vi får maten blir vi aldri spurt åssen maten smaker og legger null innsats på gi oss en god opplevelse. Maten var miserabel og smakløs. Vi blir heller ikke spurt om vi ønsker kaffe eller dessert etter maten. Styr unna ……..

Dato for besøk: november 2023
Takk, 447gardh

Anmeldt 13. april 2022

Veldig god mat og fantastisk service. Vi bestille bruschetta, pizza, pasta og dessert. Rolig og avslappende atmosfære. Anbefales hvis du er i Riga

Dato for besøk: april 2022
Takk, 393mariannev
Anmeldt 14. desember 2019 via mobile enheter

Ikke som forventet, personalet var mer interessert i hverandre enn gjestene. Matet var grei nok. Koselig lokale, men vil nok anbefale en annen plass.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, raimondb2015
Anmeldt 17. november 2019

Liten intim italiensk restaurant. Koselig atmosfære. Rent og ryddig. Nydelig middag og dessert til gode priser! Kjapt ekspedert. Hyggelig betjening! Anbefales på det sterkeste!! Vi reiser gjerne tilbake dit ved neste Riga besøk

Dato for besøk: november 2019
Takk, Catherinethenurse123
Anmeldt 16. april 2019 via mobile enheter

Vi kom inn relativt sent på kvelden. Her møtte vi en betjening av Guds nåde. Vi ble usedvanlig godt mottatt. Maten var kjempegod og vi ble sittende til stengetid. Jeg anbefaler denne lille, koselige restauranten til folk i alle aldre. Det føltes som å komme hjem.

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, Journey214882
raffaele t, Owner på Sale & Pepe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. april 2019

Thanks a lot!

Reisende som så på Sale & Pepe, så også på

Har du vært i Sale & Pepe? Del dine erfaringer!