Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk plass!”
Anmeldelse av Muusu

Muusu
Vurdert som nr. 40 av 1 164 Restauranter i Riga
Prisklasse: USD 24 - USD 47
Kjøkken: Europeisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Her er på stell! Hyggelig betjening i trivelige lokaler sentralt i gammelbyen. Fantastisk mat Vi spiste Black Angus og lammekarre - sammen med en utsøkt 2015 italiener

Dato for besøk: november 2018
Takk, stisaks1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (751)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 751 anmeldelser

Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Fantastisk god mat og service. Liten meny men de er ekstremt flinke på maten og drikken. Ikke så dyrt heller for en så god mat og service

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Amina K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2018

Hva kan man si? Dette var absolutt en av de bedre restaurantopplevelsene jeg har hatt. Maten var en opplevelse i seg selv, den anbefalte vinen passet godt. Servitøren var oppmerksom uten å være påtrengende. Til tross for at restauranten var full var det en rolig stemning her. Dette er plassen jeg garantert går tilbake til.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, HeidiLarsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Karamellisert geitost med tilbehør til forrett, smakte ypperlig! Kalvekjøtt til hovedrett, perfekt stekt med godt tilbehør. Selv om kelneren misforsto ordren tok det ikke lang tid før vi fikk hovedrett nummer to. Servicen var veldig bra. Absolutt en restaurant verdt å besøke i Riga!

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, christinehM5394VZ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

Beste atmosfære og nydelig mat.
Dette er var opplevelse jeg gjerne vil ha igjen. Alt fungerte.
Kelner som var så rolig og hyggelig... Særdeles bra.

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, RuneLie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Muusu, så også på

 

Har du vært i Muusu? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din