Gjennomført viking/middelalder tema. Vi hadde en god suppe til lunsj og godt øl. Mye godt lokalt øl i Riga .
29–33 av 2 894 anmeldelser
Fikk anbefalt denne restauranten og vi hadde derfor høye forventninger. Lokalet og stemningen var fin, veldig gjennomført middelaldersk stil. Maten var helt grei, ikke noe mer. Spiste kalvekjake og lammeskank, og begge rettene var litt smakløse og fete. Veldig store posjoner.
Hyggelig atmosfære. Gjennomført tema. En opplevelse! Lite utvalg i mat, og mat i middelalderstil. Spiste kylling og and, smakte godt. Normalt prisnivå.
Maten er så som så. Signaturretten er veldig god. Servitørene er uopmerksomme, mangler kunnskaper om hvilke viner som passer til maten osv. Dårlig utval av viner. De har en lang og fin vinliste, men det hjelper ikke når bare tre av vinene på vinlista er det de selger. Plassen og stemningen er bedre enn maten og servicen.
Nydelig mat , fantastisk atmosfære. Et helt spesielt spisested. Måtte bestille bord. Anbefales på det sterkeste.