“Anbefales ”
Anmeldelse av Beef Eater's

Beef Eater's
Vurdert som nr. 13 av 1 300 Restauranter i Riga
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Veldig god mat og service på topp. Vi koset oss med intimiteten og det å se en annen del av byen enn gamlebyen der vi bor. Taxi frem og tilbake på 5 min.

Takk, 556lenan

2024 av 563 anmeldelser

Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

For en plass. Vi hadde nesten litt vanskeligheter med å finne restauranten. Taxi sjåføren hadde aldri hørt om plassen. Da vi parkerte på utsiden så det ut som om vi skulle inn i en liten leilighet på bakkenivå. Når vi kom inn så var resten en fantastisk mat opplevelse. Særdeles oppmerksom betjening toppet med mat av ypperste klasse, til en særdels hyggelig pris. Denne går inn på min topp tre liste over beste biff restauranter jeg har besøkt rundt i verden.

Takk, glennwiggol
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Kjempefint måltid med god mat og dessert. Rimelig priset og utrolig service! Anbefales virkelig. Ble booke bord da restauranten er ganske liten

Takk, Sussa103
Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var 11 stk, som feiret 70årsdagen til familien «overhode». Valgte denne restauranten pga av de gode anmeldelsene, og alt var riktig. Alle fikk riktig mat, den var riktig stekt, ett av barna fikk en saus på en burger som ikke var meningen. Da tilbydde de seg å lage ny, og barna fikk gratis dessert pga denne lille feilen. Veldig god service,veldig god mat, alt var perfekt. 70 åringen storkoste seg, og fikk kake med lys av servitøren. Kan virkelig anbefales!

Takk, haksi75
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Vi dro til dette stedet fordi den hadde fått så bra anmeldelser. Det stemte det vi hadde lest. Blide og flinke servitører. Maten kom raskt. Biffen vi spiste var mør og smakte nydelig. Kaffe og Baileys som vi tok som dessert var nydelig. Anbefaler turen hit!

Takk, klanglete

Reisende som så på Beef Eater's, så også på

Har du vært i Beef Eater's? Del dine erfaringer!