“Nydelig mat og god atmosfære”
Anmeldelse av Doma Darzs

Doma Darzs
Vurdert som nr. 840 av 1 203 Restauranter i Riga
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Vi var der søndag ettermiddag . Det kom en hyggelig dame med en gang . Fikk god hjelp og starta med litt drikke. Senere bestilte vi middag. Ribbs med poteter og barbequesaus . Det er de beste ribbene vi har smakt. Helt nydelig 😍. Kan varmt anbefales .

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Lillianmyklebust

Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Turistfelle nr 1 . Elendige drinker, tok 1 time å få drikke .bare kaos , . Kommer helt klart ikke tilbake

Takk, EdvinIsak
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Middels og lite variert måltid. Laksen kom uten poteter og grillede grønnsakene var kalde da de ble servert. Hamburgeren var ok. Spareribs var kjedelig. Tok lang tid å få bestilt, og lang tid til maten ble servert. Hyggelig servitør. En del som røykte vannpipe, så man må tenke seg om hvor en velger bord hvis man ikke liker det.

Takk, karsteinl2015
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Fin plass. Veldig hyggelig servitør som dukket opp med en gang. Drikke ble bestilt og kom fort. Maten tok sin tid. Leafy greens med bacon og rødbete var skuffende, alt for mye olje og fire små biter rødbete, tørre og smakløse gulrøtter. Kyllingburgeren var helt ok.

Takk, 337unae
Anmeldt 1. juni 2018 via mobile enheter

Vi hadde litt tid til overs, og valgte å sette oss ned her. Det var ikke så mye folk da klokken var rundt halv syv en fredagskveld, men vertene virket stresset og travle. Det tok lang tid før vi fikk menyer (flere andre som kom etter oss dro før de fikk menyen) og da vi endelig fikk menyen tok det lang tid før vi fikk bestille. Allerede her burde vi ha skjønt lunta, men vi valgte å gi det en sjanse. Da drinken omsider kom (estimert tid: 25 min) var drinken feil. Vi så flere som klaget til sjefen som så ut til å sitte på dataen innenfor baren.. vi har tidligere kun hatt positive opplevelser på turen, så dette var virkelig en bomtur.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, kathrinefin

Reisende som så på Doma Darzs, så også på

Har du vært i Doma Darzs? Del dine erfaringer!