Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 69
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 10.02.23
Expedia.com
USD 72
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 11.02.23
Hotel Website
USD 64
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 11.02.23
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.comUSD 72
travelup.comUSD 90
TravelocityUSD 72
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 106)
Filtrer anmeldelser
2 106 resultater
Vurdering fra reisende
1 048
746
218
58
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 048
746
218
58
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3439 av 2 106 anmeldelser
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Dette hotellet hadde alt enn måtte trenge for en real avslapping og spa weekend.
God service og imøtekomme
Frokosten var suveren, godt utvalg

Hotell holdt høy standard og var over forventningene, velger nok dette hotellet ved flere anledninger.

Hotell lå sentralt, et par kjøpesenter lå i nærheten, samt gamlebyen var 5 min gange unna

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, SiljeMH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anželika M, Hotel Director på Wellton Riga Hotel & SPA, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018
Google-oversetting

Dear SiljeMH!
Thank you for choosing Wellton Riga Hotel & Spa for your stay in Riga and for taking your time to leave a review about our property!
We would like to thank you for your positive comments about our room, bathroom, breakfast, fast service and location - we are glad that you loved it! Your kind words are the best form of motivation we could ever ask for.
We are glad that you enjoyed the hotel and our services and appreciate you sharing your comments.
Looking forward to welcome you again in Wellton Riga Hotel & SPA.
With kind regards,
Anzelika Mazeika
Hotel Director

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

Hotellet er kjempefint de dom jobber her var veldig møtekommende når vi sjekket inn, fikk til og med kuponger på 2 gratis vinglass i restauranten fordi vi måtte vente i 10 minutter på å sjekke inn, rommet var ryddig og fint, utsikten var ikke noe å skryte av, men jeg har aldri sett et så fult kjøleskap inne på et hotell før og til gunstige priser også!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, lizamaza
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anželika M, Hotel Director på Wellton Riga Hotel & SPA, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Lizbeth O!
We thank you that you have chosen Wellton Riga Hotel & Spa for your stay in Riga! Allow me to thank you as well for finding time to write a review!
We highly appreciate every guest comment and recommendation regarding provided service and our product in general.
We would like to thank you for your positive comments about our staff and rooms - we are glad that you loved it! Your kind words are the best form of motivation we could ever ask for.
Thank you again for your support and we look forward to welcoming you back in the nearest future.
Best regards, Hotel Director Anzelika Mazeika

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2018 via mobile enheter

Et hotell som leverte alt det vi håpet på.
Meget bra beliggenhet, med korte avstander til alt.
Trivelig og hjelpsom betjening, meget god frokost. Anbefales.
Kommer til å benytte hotellet ved senere opphold.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, inderoy66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anželika M, Hotel Director på Wellton Riga Hotel & SPA, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. oktober 2018
Google-oversetting

Dear inderoy66!
Thank you for choosing our Wellton Riga Hotel & Spa for your stay and your feedback.
Thank you for sharing your experience with us and for all of your positive comments about our breakfast, location and service - we are trying our best to make our guest’s stay as pleasant as possible.
It is always nice to hear when we have gotten it right.
Thank you once again for your feedback. Looking forward to welcoming you in Wellton Riga Hotel & SAP.
Best regards, Hotel Director Anzelika Mazeika

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Kan virkelig anbefale dette hotellet. Hyggelig gjestfrihet og god service. Ypperlig og sentral plassering, man kan spasere til alt. Frokosten kunne vært mer spennende. Store fine og rene rom. Spa avdeling i kjelleren, anbefaler tidlig booking.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Lis197
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Front Office Manager, Обслуживание гостей/стойка регистрации på Wellton Riga Hotel & SPA, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2020
Google-oversetting

Dear Lis197,

We would like to thank you for choosing Wellton Riga Hotel and SPA for your stay and your review!

First of all, we would like to thank you for all your positive comments about our property - we are glad that you liked the hotel and our services and found our location suited to your needs. Your comments regarding breakfast have been forwarded to relevant department and measures will be taken in order to make improvements in the customer service.

We really appreciate your comments and look forward to another opportunity to host you at our property!

Best regards, Manager On Duty, Julija Galuka

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Sentral beliggenhet i gamlebyen, alt i nærheten slik som shopping, restauranter og severdigheter. Gangavstand til det meste. Blide,hyggelige og hjelpsomt personale, rent og fint hotell. God frokost. Kan bo her igjen senere.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Stay486122
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anželika M, Hotel Director på Wellton Riga Hotel & SPA, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2018
Google-oversetting

Dear Jørn M!
Thank you for choosing Wellton Riga Hotel & Spa and taking the time to write your review of our property. Every guests opinion is important for us.
We are constantly working to improve our services and hotel conditions.
We would like to thank you for your positive comments about our location, staff, breakfast and views - we are glad that you loved it!
We really appreciate your comments and look forward to another opportunity to host you at our property!
Best regards,
Hotel Director Anzelika Mazeika

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser