Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Glenn Wiggo L
Budapest, Ungarn
3,0 av 5 boblerAnmeldt 21. nov. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anželika M, General ManagerWellton Riga Hotel & SPA, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 2. des. 2018
Dear glennwiggol,
Thank you for choosing Wellton Riga Hotel & Spa for your stay in Riga and for taking your time to leave a review about our property!
Please, accept my sincerest apologies on the situation discribed in your review. We are constantly working to improve our services and hotel conditions and in this matter your opinion is very valuable for us!
Despite to all the inconveniences caused, we hope that you will give our hotel chain another chance to welcoming you, or your friends as our guests!
With kind regards, Anzelika Mazeika - Hotel Director

Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 872
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 1 872
0.6 km fra Wellton Riga Hotel & SPA
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 073
  • Expedia.com
    kr 1 200
0.4 km fra Wellton Riga Hotel & SPA
Gratis Wi-Fi
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 954
  • Expedia.com
    kr 965
0.4 km fra Wellton Riga Hotel & SPA
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 436
  • Hotel Website
0.8 km fra Wellton Riga Hotel & SPA
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 814
  • Priceline
0.1 km fra Wellton Riga Hotel & SPA
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 988
  • Hotel Website
0.1 km fra Wellton Riga Hotel & SPA
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 2 410
kr 2 323
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 2 323
0.8 km fra Wellton Riga Hotel & SPA
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 114
  • Radissonhotels.com
0.8 km fra Wellton Riga Hotel & SPA
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 226
  • Hotel Website
1.5 km fra Wellton Riga Hotel & SPA
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 1 115
  • Priceline
0.8 km fra Wellton Riga Hotel & SPA
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Se flere hoteller i Riga
Anmeldelser (2 379)
Filtrer anmeldelser
2 379 resultater
Vurdering fra reisende
1 189
829
249
69
43
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 189
829
249
69
43
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3944 av 2 379 anmeldelser
Anmeldt 10. november 2018

Hotellet ligger sentralt til i utkanten av Gamlebyen. Gode senger og fine rom. God frokost. Nært jernbane og busstasjonen hvis du ønsker å se deg litt rundt om i landet.Billig å reise både med buss og bane. Kan anbefales tiol alle som ønsker å dra en tur til Riga.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, ErlingMarius
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anželika M, Hotel Director på Wellton Riga Hotel & SPA, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. november 2018
Google-oversetting

Dear ErlingMariusI!
We thank you that you have chosen Wellton Riga Hotel & Spa for your stay in Riga! Allow me to thank you as well for finding time to write a review!
We would like to thank you for your positive comments about our location, beds, rooms and breakfast - we are glad that you loved it! Your kind words are the best form of motivation we could ever ask for.
Thank you for your time and for sharing your comments with us.
Looking forward to welcome you again in Wellton Riga Hotel and SPA!
With kind regards,
Anzelika Mazeika
Hotel Director

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Dette hotellet hadde alt enn måtte trenge for en real avslapping og spa weekend.
God service og imøtekomme 👌
Frokosten var suveren, godt utvalg 😊

Hotell holdt høy standard og var over forventningene, velger nok dette hotellet ved flere anledninger.

Hotell lå sentralt, et par kjøpesenter lå i nærheten, samt gamlebyen var 5 min gange unna 😄

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, SiljeMH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anželika M, Hotel Director på Wellton Riga Hotel & SPA, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018
Google-oversetting

Dear SiljeMH!
Thank you for choosing Wellton Riga Hotel & Spa for your stay in Riga and for taking your time to leave a review about our property!
We would like to thank you for your positive comments about our room, bathroom, breakfast, fast service and location - we are glad that you loved it! Your kind words are the best form of motivation we could ever ask for.
We are glad that you enjoyed the hotel and our services and appreciate you sharing your comments.
Looking forward to welcome you again in Wellton Riga Hotel & SPA.
With kind regards,
Anzelika Mazeika
Hotel Director

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

Hotellet er kjempefint de dom jobber her var veldig møtekommende når vi sjekket inn, fikk til og med kuponger på 2 gratis vinglass i restauranten fordi vi måtte vente i 10 minutter på å sjekke inn, rommet var ryddig og fint, utsikten var ikke noe å skryte av, men jeg har aldri sett et så fult kjøleskap inne på et hotell før og til gunstige priser også!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, lizamaza
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anželika M, Hotel Director på Wellton Riga Hotel & SPA, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Lizbeth O!
We thank you that you have chosen Wellton Riga Hotel & Spa for your stay in Riga! Allow me to thank you as well for finding time to write a review!
We highly appreciate every guest comment and recommendation regarding provided service and our product in general.
We would like to thank you for your positive comments about our staff and rooms - we are glad that you loved it! Your kind words are the best form of motivation we could ever ask for.
Thank you again for your support and we look forward to welcoming you back in the nearest future.
Best regards, Hotel Director Anzelika Mazeika

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2018 via mobile enheter

Et hotell som leverte alt det vi håpet på.
Meget bra beliggenhet, med korte avstander til alt.
Trivelig og hjelpsom betjening, meget god frokost. Anbefales.
Kommer til å benytte hotellet ved senere opphold.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, inderoy66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anželika M, Hotel Director på Wellton Riga Hotel & SPA, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. oktober 2018
Google-oversetting

Dear inderoy66!
Thank you for choosing our Wellton Riga Hotel & Spa for your stay and your feedback.
Thank you for sharing your experience with us and for all of your positive comments about our breakfast, location and service - we are trying our best to make our guest’s stay as pleasant as possible.
It is always nice to hear when we have gotten it right.
Thank you once again for your feedback. Looking forward to welcoming you in Wellton Riga Hotel & SAP.
Best regards, Hotel Director Anzelika Mazeika

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Kan virkelig anbefale dette hotellet. Hyggelig gjestfrihet og god service. Ypperlig og sentral plassering, man kan spasere til alt. Frokosten kunne vært mer spennende. Store fine og rene rom. Spa avdeling i kjelleren, anbefaler tidlig booking.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Lis197
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Front Office Manager, Обслуживание гостей/стойка регистрации på Wellton Riga Hotel & SPA, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2020
Google-oversetting

Dear Lis197,

We would like to thank you for choosing Wellton Riga Hotel and SPA for your stay and your review!

First of all, we would like to thank you for all your positive comments about our property - we are glad that you liked the hotel and our services and found our location suited to your needs. Your comments regarding breakfast have been forwarded to relevant department and measures will be taken in order to make improvements in the customer service.

We really appreciate your comments and look forward to another opportunity to host you at our property!

Best regards, Manager On Duty, Julija Galuka

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser