Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 61
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.10.21
Expedia.com
USD 61
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 54
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 02.10.21
Hotels.comUSD 61
Hotel WebsiteUSD 59
getaroom.comUSD 69
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 849)
Filtrer anmeldelser
1 850 resultater
Vurdering fra reisende
917
676
179
49
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
917
676
179
49
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 850 anmeldelser
Anmeldt 1. mars 2020 via mobile enheter

Vi ble godt mottatt av en hyggelig resepsjonist. Rommet var rent og hyggelig.
Hotellet ligger i en fredelig gate, midt mellom gamlebyen og den nye delen. Så man kan gå til alle severdigheter. Perfekt!
Anbefaler å ta spabehandling. Billig og veldig deilig! Proffe masører.
God frokost.

Dato for oppholdet: mars 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Knugen11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Besvart 7. mars 2020
Google-oversetting

Dear Knugen11!

Thank you for choosing Wellton Riga Hotel & Spa for your stay in Riga and for taking your time to leave a review about our property!

We are very pleased to read that you had a wonderful stay in our hotel and the team has been of assistance in making your stay more comfortable. We have shared your compliments to the team and I am sure it will serve as a great encouragement to all of us to continue to deliver service excellence to our guests.

We really appreciate your comments and look forward to another opportunity to host you at our property!

Have a great day!
Administration
Agnese Krepša
Wellton Riga Hotel & SPA

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2020 via mobile enheter

Booket for fire dager med ei venninne. Fikk ved innsjekk vite at de hadde oppgradert oss fra superior rom til suite, veldig fin overraskelse! Serviceinnstilt personale. Frokosten var ok men litt lite utvalg, pluss for cavaservering til frokosten alle dagene. Et greit hotell for venninnetur. Beliggenheten er helt fantastisk midt i Riga med gangavstand til alt og t-banestasjon rett utenfor hotellet.

Det eneste som trekker litt ned er spaområdet. Booket massasje, 59 eur for 60 minutter. De hadde mange forskjellige massasjer og behandlinger å velge mellom. Vi var begge veldig fornøyd med massasjen, men selve spaområdet trekker alt veldig ned. Det var ganske kaldt i spaområdet og boblebad og velværebassenget holdt bare 34 grader. Savnet tilbud om å kjøpe drikke i spaområdet. Garderoben var veldig liten og kald, og dusjen hadde typisk dispensersåpe på veggen, ikke SPA produkter og litt mer eksklusive såper slik som mange andre spahotell har.

Ville sikkert valgt hotellet en gang til på grunn av beliggenheten, fine rom og god service men hvis du er mest interessert i spatilbud ville jeg valgt et annet.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, linda h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Excursion499375, Manager på Wellton Riga Hotel & SPA, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. februar 2020
Google-oversetting

Dear Super beliggenhet,

Thank you for choosing our Wellton Riga Hotel & Spa for your stay and for your feedback! Every guests opinion is important for us and your comments are really appreciated.
First of all, we would like to thank you for positive comments about our property.
We would like to apologize that your stay was not as comfortable as you expected. Your comments have been forwarded to relevant department and measures will be taken in order to make improvements in the customer service.
Thank you once again for all the provided comments, this will help us in future to make all the hotel services better.

Best regards, SPA Manager Karina Nabijeva.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. januar 2020

Gode senger, rent over alt, god frokost
Sentralt til gamle byen, butikker , restauraner, kafeer, kino, markedet, shopping senter, kollektiv transport rett utenfor, til og fra flyplassen.
Spa området anbefales

Dato for oppholdet: januar 2020
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, AdilM194
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RigaAssistant, Manager på Wellton Riga Hotel & SPA, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. februar 2020
Google-oversetting

Dear guest!

Wellton Riga Hotel & SPA for your accommodation in the town Riga!
We are very happy that you had an enjoyable stay with us. Thank you for all the comments which you write down in your review. The opinion of each guest is very important to us!
Thank you for taking the time to share your experience at Wellton Riga Hotel & SPA.
Looking forward to welcoming you next time.

With kind regards, Assistant Hotel Director Viktorija Znudova

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. januar 2020

Sentralt i byen, godt renhold, hyggelig betjening, god service. Var der fra fredag til mandag, benyttet ikke alle fasiliteter (var bare innom spa en kort tur, hadde ikke bestilt). Kort gangavstand til det meste. Føltes trygt under oppholdet. Brukte "Bolt"-drosje, ikke den ordinære taxi (ble anbefalt å ikke bruke den...). Billig og trygt.

Dato for oppholdet: januar 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, bjornalne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RigaAssistant, Manager på Wellton Riga Hotel & SPA, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. februar 2020
Google-oversetting

Dear guest!

Thank you for taking the time to share your experience at Wellton Riga Hotel & SPA for your accommodation in the town Riga!
We are very happy that you had an enjoyable stay with us. Thank you for all the comments which you write down in your review. The opinion of each guest is very important to us!
Looking forward to welcoming you next time.

With kind regards, Assistant Hotel Director Viktorija Znudova

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. desember 2019

Meget god frokost og god beliggenhet. Ypperlig renhold og service.
Litt harde senger. Vindu mot bakgård ga lite støy fra vei og omgivelser.
Inn-og utsjekk gikk fort og greit.
Har bodd på dette hotellet før, og kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: november 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, SantaClaus19
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Front Office Manager, Guest Services / Front Office på Wellton Riga Hotel & SPA, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2020
Google-oversetting

Dear SantaClaus19!

We thank you that you have chosen Wellton Riga Hotel and SPA for your stay in Riga! Allow me to thank you as well for finding time to write a review! We are constantly working to improve our services and hotel conditions and in this matter your opinion is very valuable for us!
We are very glad that you have found our breakfast and reception team work highly professional, for sure we will make our best to keep it on a good level in future.

We hope that you will give us another chance to accommodate you in our Wellton hotels!

Best regards, Manager On Duty, Julija Galuka

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser