“Veldig god sopp suppe og drinker”
Anmeldelse av Milda

Milda
Vurdert som nr. 16 av 1 292 Restauranter i Riga
Anmeldt 10. september 2020 via mobile enheter

Veldig god sopp suppe og drinker til en veldig bra pris, i ett flott område i Riga. Bra service og en dyktig servitør. Anbefales både til middag og lunsj.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, remiamu

Anmeldt 29. februar 2020 via mobile enheter

Vi gikk til Milda pga de gode anmeldelsene, men vi ble veldig skuffet. Porsjonene vi fikk var små, men gode. Burde bestilt poteter ved siden av, noe vi ikke fikk tilbud om. Satt litt slukøret å så på maten som var kjøtt og sellerirot puré. Vi bestilte to øl. Den ene var dau og den andre var varm. Servitøren skulle ta den varme ølen i fryseren påstod hun, men det var tydeligvis ikke nok.
Det er så mange gode spisesteder i Riga at man trenger ikke gå hit! Styr unna!

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, Knugen11
Anmeldt 13. januar 2020 via mobile enheter

Servitøren Maris leverte en gourmetopplevelse. En meget dyktig servitør som ga oss full oppmerksomhet. Maten var himmelsk. En meget mør filet mignon smeltet på tungen. En del lokale retter tilbys også. Meget hyggelig prisnivå.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Ketil H
Anmeldt 12. januar 2020 via mobile enheter

Vi ønsket å smake på god tradisjonell latvisk mat og fikk det ønsket i aller høyeste grad oppfylt.

Alt fra forrett til desserten var nydelig, og kan absolutt anbefales. Kan spesielt trekke frem dumplings til forrett som var fantastisk.

Vel verdt å besøke når man er i Riga.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, jona688
Anmeldt 2. november 2019 via mobile enheter

God opplevelse på Milda med super service av Edvard, veldig god og fint presentert mat til en fornuftig pris og en herlig avslappende atmosfære. Anbefales.

Dato for besøk: november 2019
Takk, STIBERN

Reisende som så på Milda, så også på

Har du vært i Milda? Del dine erfaringer!