“Grusomt”
Anmeldelse av Milda

Milda
Vurdert som nr. 16 av 1 294 Restauranter i Riga
Anmeldt 13. august 2022 via mobile enheter

Dårlig service, maten smakte ikke noe godt, jeg og kjæresten tok hver vår hovedrett og var meget skuffet. Ingenting smakte godt, og vinen var særdeles dårlig

Dato for besøk: august 2022
Takk, SebSig

Anmeldt 27. mai 2022 via mobile enheter

Dro hit etter anbefaling på TA. Jeg bestilte pølse med potetmos og sourcrout. Denne var helt ok. Jeg synes pølsa var litt tørr, potetmos var god, sourcrout manglet syre. Ville heller prøvd en av de andre rettene, suppene så gode ut.

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, ellen_svh
Anmeldt 3. mars 2022 via mobile enheter

Fin og koselig sted. Hyggelig personalet. God mat. Anbefalle. Må bestille bord på forhånd. Fikk se meny på nett og kunne bestemme oss på forhånd.

Dato for besøk: mars 2022
Takk, 415tanjah
Anmeldt 10. september 2020 via mobile enheter

Var her å spiste lunsj, utrolig god sopp suppe med masse smak! Veldig hyggelig personale, en perle som ligger gjemt som absoulutt er verdt et besøk! 😍

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, foooodielover93
Anmeldt 10. september 2020 via mobile enheter

Veldig god sopp suppe og drinker til en veldig bra pris, i ett flott område i Riga. Bra service og en dyktig servitør. Anbefales både til middag og lunsj.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, remiamu

Reisende som så på Milda, så også på

Har du vært i Milda? Del dine erfaringer!