Audhild V
Bergen, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 18. aug. 2024
Dato for oppholdet: august 2024
Romtips: Spør betjeningen, de kan alt om området.
21.8 km fra Sogndalstrand Kulturhotell
73.6 km fra Sogndalstrand Kulturhotell
78.1 km fra Sogndalstrand Kulturhotell
Se flere hoteller i Sogndalstrand
Anmeldt 16. mai 2024

Vart litt overraska ved inn sjekk; måtte vera med resepsjonisten lenger opp i vegen for å koma til rommet i eit anna hus. Du kor triveleg det var her; 3 rom, felles daglegstove, ute plass (og låst kjøken). Ok rom, reint, god seng og nyoppussa bad. Opp ein etasje var det daglegstove som truleg ikkje har vore gjort så mykje med sidan siste fastbuande flytta ut. Dei gamle møblane stod der framleis og familiefoto hang på veggen.
Torskemiddagen som blei servert, var veldig god. God oppfylging frå servitør. Frukosten var heilt OK.
Parkering 200-300 meter lenger oppe i vegen frå resepsjon og restaurant, og forbod mot innkøyring til heile vegen ned mot sjøen.
Ei perla av ein plass og hyggeleg atmosfære. Her vil eg koma tilbake til!

Dato for oppholdet: mai 2024
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Trehar
Anmeldt 3. desember 2023 via mobile enheter

Julebord med jobben. For er julebord det ble! Fantastisk omvisning og historiefortelling med drivjernet til hotellet (Eli) , snacks og drikke i Fengselet og en strålende julemiddag med den beste ribba alle hadde smakt! Her må jeg også si at jeg aldri har opplevd så god tilrettelegging og ivaretakelse for matintoleranser. Spiser ikke laktose eller gluten, og dette hadde de stålkontroll på. Det bugnet av alternativ og de går alle hotell jeg har vært på en høy gang når det gjelder dette. Betjeningen som i vårt tilfelle var mor/datter-duo har en fantastisk utstråling, humor og varme, noe som gjør opplevelsen av oppholdet til noe helt spesielt!

Dato for oppholdet: desember 2023
1  Takk, DianaNesh
Anmeldt 23. juli 2023

Vil du oppleve noe helt annerledes - så ta en tur hit. Hyggelig betjening som alltid var klar til å hjelpe med et smil. Artige og annerledes rom - du følte nesten at du bodde hjemme hos noen. Godt kjøkken med god mat. Vi spiste deilig torsk (kanskje litt for mange sauser og stapper til?) Fisken kunne gjerne fått spilt mer "hovedrollen". Deilig område å gå langs elva og turer ute på svabergene. Frokosten var også meget bra

Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, Victor R
Anmeldt 13. juli 2023 via mobile enheter

På vei fra Kr.sand til Stavanger fant vi dette herlige hotellet.
Her er det nok bekvemmeligheter og ikke minst sjarme.
Liten middagsmeny, men hva betyr det når den stiller til 4+. Min and var perfekt stekt og herlig tilbehør.
God frokost med det du trenger 😀
Dropp de større kjedehotellene og book inn her, men husk at her er det trapper.
Skulle gjerne gitt 5, men noen småting trekker ned.
Er jeg i området kommer jeg tilbake, prøv du også!

Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, SveBra
Anmeldt 28. juni 2023 via mobile enheter

Vi ankom etter en biltur i strålende sol fra Bergen. Dette er en perle! Et utrolig hyggelig sted. Vi parkerte på parkeringsplassen for turister og spaserte ca. 200 - 300 meter til hotellet hvor vi fikk sjekket inn. Vi ble tildelt sjarmerende rom i et hus et par dører lenger ned. Om kvelden hadde vi bestilt middag i restauranten hvor vi fikk fantastisk god mat. Det lokale ølet var heller ikke noe minus. Dette stedet er virkelig verd et besøk.

Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, Anne S